martyskaa 29.07.06, 23:07 moja 7 miesięczna córka przy przewijaniu od jakiegośczasu drapie się po pipce. Nie wiem czy to ją swędzi czy ona tak tylko wszędzie łapy pcha Jest zaczerwieniona. Co to może byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysiatko1 Re: drapie się po pipce;-(( 7 mies 29.07.06, 23:11 może ma zapalenie... jeśli jest zaczerwieniona... proponuję nasiadówki w rumianku i mocz do badania.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-kubiak Re: drapie się po pipce;-(( 7 mies 29.07.06, 23:13 moja córcia też łapie się przyprzebieraniu ale ja myślę, że poprostu jest na tym etapie, ze łapie się za wszystko za nóżki, za brzuszek za uszka itp Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: drapie się po pipce;-(( 7 mies 29.07.06, 23:18 tez myślę że to etap łapania się za wszystko ale dla "spokojnosci" to sprawdzę. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: drapie się po pipce;-(( 7 mies 30.07.06, 11:25 moja córka nie miała jakoś tego etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mamula Re: drapie się po pipce;-(( 7 mies 30.07.06, 18:33 U mnie starsz nie miała,a młoda ma. Taki urok dzieci- różnią się. Odpowiedz Link Zgłoś