Dodaj do ulubionych

do mam tetrowych

03.08.06, 21:45
Mam małe pytanko, od urodzenia uzywam tetry dla mojego dziecka, jednak teraz
jest to bardzo uciążliwe:dzidzia raczkuje, wstaje, chodzi przy meblach
itd,efekt jest taki,że mimo używania specjalnych gatek do tetry, siusiu cz
częstoi przecieka na ubranka (prawie zawsze). Jak sobie radzicie?czy macie
jakieś sposoby,czy pozostaje mi tylko ciągła zmiana ciuszków? z górydziękuję
za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ivanna28 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 21:58
      Zmień pieluszki na Pampersy -tetra to przeżytek ,w dodatku wcale nie tak tani .
      • reniuta67 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:07
        Ja tez bede miala niedlugo ten problem !!! ale pamietam ze przy tamtych
        dzieciach nie mialam wielkich problemow. Uzywalam i teraz tez uzywam majteczek
        Sandra i zapinalam szelke( ale tylko jedna tak na ukos ) i nie obsikiwala sie
        tak mocno! Pozdr
        Ja moja mala (3m-ce ) tez chowam na tetrowkach i bardzo to lubie!!! I szlak
        jasny mnie trafia jak niektore dziewczyny uzywaja okreslen "przezytek" !!
        Kazda z nas ma PRAWO do uzywania tetrowek , albo pmpersow albo czego tylko
        chce i po co to oceniac! Zreszta ludzie kulturalni o gustach NIE DYSKUTUJA!
    • martusia113 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:10
      takie rozwiązanie znam( zmiana na pampersy),ciekawa jednak jestem jak sobie
      radzą/radziły mamy używające tetry. I nie chcę żadnych opinii na temat tego co
      jest lepsze, co gorsze(jednorazowe czy tetra), bo takich wątków było mnóstwo.
      Chodzi mi o to czy mamy tetrowe miały jakieś sposoby na to co opisałam w wątku.
      • miloiwo Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:15
        hej. chyba nie wniosę nic twórczego.... ale my sobie nie radzimy z sandrą od
        miesiąca. zbyt dynamiczny 5,5 miesiaca a co najwazniejsze sanda ogranicza mu
        ruchy. zastanawiam się nad jakiś tanimi "pampersami".
        pozdówka
    • martusia113 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:12
      reniuta 67
      ja też mam te gacie,ale mają z boku guziki, inne m,ają rzepy,o jakich szelkach
      piszesz?ja tez lubię tetrę.
      • reniuta67 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:18
        Zwykle szelki takie na krzyz maj dwie czesci! takie szelki do spodni- jak
        spadaja gdy sa za duze ! I ja takie szelki rozkladalam na dwa oddzielne paski z
        tymi mocowaniami do spodni .I taki pojedynczy pasek( ktory jest oczywiscie
        szeroka guma) lapalam za rajtuzki albo spodnie albo cotam mialo na tylku i
        przynajmniej gacie z pilucha nia spadaly to i siki bokiem mialy mniejsze szanse
        przeleciec.Czasami w sklepach mozna kupic szelki w ksztalcie litery "Y" Pozdr.
        • martusia113 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:22
          a,to juz kumam o co biega z tymi szelkami, dzięki
          • reniuta67 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:24
            Nie ma za co ! ciesze sie ze pomoglam ( chyba ) bo na efekt trzeba poczekac !
            pozdrawiam .Renata
            • martusia113 Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:27
              będę próbować, jesli jeszcze są jakieś "tetrowe" fajne pomysły-piszcie.
              • sebaga Re: do mam tetrowych 03.08.06, 22:35
                Ja co prawda nie tetrowa, bo używam pampersów od urodzenia małego... Chciałam
                tylko wtrącić, że szczerze podziwiam mamy używające tetr!!! Ja bym nie
                wyrobiła..

pozdrawiam
                aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka