kostek1976 05.09.06, 14:37 mam paskudna pionową blizne po cesarce, ktora bedzie mnie pewnie szpecic do konca zycia. czy znacie jakies sposoby aby zrobila sie mniej widoczna??? czy Contratubex jest skuteczny????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zukov Re: blizna po cesarce :( 05.09.06, 14:53 Doświadczeń z bliznami po cesarce nie mam ale z Contratubexem owszem. Mąż miał przeciętą rękę nożem, rana dośc głęboka - szyta. Teraz po stosowaniu tej maści nie ma praktycznie śladu. Cudów nie ma, bo ma delikatny ślad, ale nie to co było, tyle tylko że stosował ją praktycznie od razu. Wydaje mi sie że to też wszytsko zalezy od ciała, ale spróbowac nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 pionowa???????? 05.09.06, 15:01 o mamo, kto Ci to zrobil??? a co do Contratubex to tak, jest skuteczny, ja mialam tez cc ale ja mam pozioma bliazne i ona mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: pionowa???????? 05.09.06, 17:24 Ja też mam pionową z powodu (1) poprzecznego ułożenia płodu i (2) mięśniaków, smaruję Contractubexem, póki co jakichś cudów nie ma (4 mies. po porodzie), ale z racji bliznowca (genetycznie chyba uwarunkowane brzydkie gojenie się, przerost tkanki) moze trudniej jest coś zrobic z blizną. Odpowiedz Link Zgłoś