mamulinka2 05.10.06, 10:54 dziewczyny, jak sobie poradzić z małym wędrowniczkiem? W nocy po kilka razy znajduje małego w różnych częściach łóżeczka, nie mówiąc o tym że ciągle jest odkryty, zaczął kaszleć, co zrobić żeby go troszkę ujarzmić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phantomka Re: nocne wędrowanie 05.10.06, 11:14 Sa takie spiworki, ktore nie krepuja ruchow, ale pewnie trudniej w nich przemieszczac sie. Ja nie robie z tym nic, corka jest ubrana tak, zeby nie zmarzla - w nocy i tak biore ja do nas do lozka (chociaz tam tez wedruje), a jezeli jej tak dobrze lazic, to niech tak robi. Tez nie spie w jednej pozycji, tylko sie ruszam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamynusia Re: nocne wędrowanie 05.10.06, 12:52 Witam Mam ten sam problem.Mój maluch ma 10,5 miesiąca i tak jak twoje maleństwo wędruje w nocy po łożeczku. Nie wymyśliłam jak dotąd nic mądrego.Ubieram tylko cieplej. Wolałam jednak te upały, nie martwiłam się o moje słoneczko. Pozdrawiam Mama Mynusia Odpowiedz Link Zgłoś