Dodaj do ulubionych

krem do buzi

IP: *.* 21.08.01, 11:02
Mam 2-miesięcznego brząca. Poradźcie mi jakiego kremu mogę używać do buzi. Po oliwce dziecko miało zatkane pory.W tej chwili nie ma takiej gładkiej buzi, tylko lekko chropowatą z małymi krostkami.Dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: krem do buzi IP: *.* 21.08.01, 11:50
      Cze Magda, my mamy babelka minimalnie starszego (2,5 msc) i od poczatku uzywamy krem bambino, wedlug nas jest dobry i nie nie szkodzi dla skory juniora.Kupilem go w aptece zreszta za namowa aptekarza.PowodzeniaAndrzej
    • Gość: guest Re: krem do buzi IP: *.* 21.08.01, 12:24
      Magdo, ty niedobra kobieto! Jestem obrażona, że się nie odezwałaś jeszcze.Gratuluję syneczka! Napisz do mnie koniecznie.Co do kremu, dla Szymka najlepszy oazał się krem z serii Nivea Baby. Co prawda używamy go dopiero od jakichś 3 miesięcy, ale ciałko i buzia nigdy nie była tak gładziutka.Nie martw się chropowatą skórą na buzi Twojego synka. Ma dopiero 2 miesiące, wydaje mi się, że jeszcze może tak być. Powinno się to unormować w niedługim czasie.Jeśli ma tzw. lakierowane policzki (takie lekko błyszczące i szorstkie) to może być oznaka alergii, najczęściej na mleko.PozdrawiamAgata
    • Gość: guest Re: krem do buzi IP: *.* 22.08.01, 09:11
      Moja mała też miała na buzi taką "kaszkę". Lekarz polecił krem CUTIBASA, (w aptece). Jest przeznaczony dla bardzo delikatnej skóry alergików i uczuleniowców na wszystko. Pomogło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka