Dodaj do ulubionych

kochane fałdki

IP: *.* 31.08.01, 11:11
Cześć,Jak zwykle zwracam się do Was z prośbą o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Co z pielęgnacją fałdek?Mój ukochany grubasek ma ich całe mnustwo i brak mi już pomysłów czym by je potraktować. Oliwka odpada - bo gorąco i skóra się odparza a zasypka zbija sie w drobne kuleczki i też podrażnia. Najgorzej jest na szyjce, robię co mogę przemywam te miejsca kilka razy dziennie zasypuję, smaruję etc.ale niewiele pomaga. Może znacie jakiś cudowny sposób?.Całuski dla wszystkich maluszków i ich mamusiek,Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kochane fałdki IP: *.* 31.08.01, 11:32
      Kiedys w którymś poście Bogusia (mama 4 dziewczynek, ktorych imion nie wyliczę z pamięci) polecała mąkę kukurydzianą, zamiast zasypki. Mowa była chyba też o mące kartoflanej. Niestety, nie umiem powiedziec, na jakim forum ani kiedy taki wątek był poruszony, cos mi sie majaczy, ze miał w tytule zasypkę.
      • Gość: guest Re: kochane fałdki IP: *.* 31.08.01, 11:35
        Błąd, tytuł wątku brzmi "oliwka" a znajduje sie na forum edziecko.
    • Gość: guest Re: kochane fałdki IP: *.* 15.10.01, 17:32
      Cześć!Jeśli naprawdę i oliwka, i puder, i krem odpadają, to radzę używać właśnie mąki ziemniaczanej. Moja malutka ma bardzo wrażliwą pupę, a mąka okazała się rewelacją - wszystkie fałdki suche są, mała już nie płacze (a płakała), a mąka nie zbija się w grudki i jest bardzo delikatna. Z powodzeniem ją stosuję i gorąco polecam. Na pewno nie zaszkodzi.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka