Gość: Niesia IP: *.* 28.11.01, 23:21 Czy można mleko modyfikowane NAN HA 2 podawać po ukończeniu przez dziecko 12 miesiąca życia? Jeżeli nie, to jakie mleko dla malucha w zastępstwie wyżej wymienionego?Serdecznie pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robin Re: Mleko NAN HA 2 IP: *.* 29.11.01, 09:30 Nasza Zuzia po woli przestawila sie na kaszki mlecno-ryzowe, a potem mleczno pszenne, jeszcze czasem jadla mleko Nestle NAN z miodem. Co to jest NAN HA czym sie rozni od zwyklego NAN-a ?pozdrawiamrobin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesia Re: Mleko NAN HA 2 IP: *.* 29.11.01, 09:33 Jest to mleko dla dzieci ze skłonnością do alergii.Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mleko NAN HA 2 IP: *.* 29.11.01, 12:16 Nan Ha 2 nadaje się ale... nie bardzo (mądrze to napisałam, nie ma co!). Otóż mleczka z nr 2 są dostosowywane składem do dzieci do 12 m-ca życia a potem powinny mieć mleczko z nr 3 - różni się ono składem (nie jestem dietetykiem ale pytałam o szczegóły dobrego pediatrę). Mleczko z nr 3 ma więcej bodajże witamin, chyba wapnia itp. Tak więc jeśli podasz to z nr 2 na pewno mu nie zaszkodzi ale poszukaj powoli z numerkiem 3 (np Bebiko, Bebilon, Nestle Junior). I tak podziwiam Twojego bobasa, bo mój na sam zapach "HA" robił "bue.." Odpowiedz Link Zgłoś