zyrafa31 16.11.06, 21:08 moj 10 miesieczny synek jak go trzymam a raczkach odchyla glowke i uderza nia o moja piers lub glowe ,bardzo mnie to martwi czy wasze dzieci tez sie tak zachowywaly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurna Re: uderza nie glowka 23.01.07, 16:20 moja robi to samo ( ktos cos poradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mac58 Re: uderza nie glowka 23.01.07, 19:59 a mój ma 1, 5 roku i potrafi podejśc do ściany i uderzyć w nią głową, albo o podłogę albo tak jak u Ciebie o moją pierś lub głowę. Poza tym jest zdrowy, pogodny, choc czasem właśnie zbyt pobudliwy. Myślałam że to jakieś ADHD ale podobno u tak małych dzieci nie diagnozuje się tego . sama już nie wiem Musze w końcu zapytać lekarza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_p Re: uderza nie glowka 23.01.07, 20:17 az tak to nie chcoaiz juz dwukrotnie przyłapałam ją jak sprawdzała twardośc swojej głowki delikatnymi uderzeniami czolem w sciane Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa31 Re: uderza nie glowka 23.01.07, 21:53 nastapila pomylka moj synek ma prawie 5 m-cy a jak pisalam ten post to mial 2 m- ce Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: uderza nie glowka 24.01.07, 09:17 i co dalej tak robi? moja majac 2 miesiace chyba tez tak robila.ale nie pamietam.teraz ma 10 i uderze tylem glowy w sciane Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa31 Re: uderza nie glowka 24.01.07, 15:17 przeszlo mu nawet niepamietam kiedy,teraz wszystko gryzie miedzy innymi moja brode jak mam go na raczach Odpowiedz Link Zgłoś