Dodaj do ulubionych

wzrost dziecka

IP: *.* 20.12.01, 22:18
Chyba zrozilam glupstwo... koniecznie chcialam kupic synkowi kombinezon i kupilam za duzy, a nawet duzo za duzy, zastanawima sie teraz w jakim wieku moglby go zalozyc - mam nadzieje, ze nie wypadnie to latem. Napiszczie prosze kiedy Wasze maluch nosily ubranka rozm. 74amo
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 20.12.01, 22:44
      Moj w wieku 7-8 miesiecy.Nie da sie tego kombinezonu wymienic na mniejszy,lub oddac do sklepu?Moja mama tez kupila kombinezon dla synka ale za maly,a ze kupila go w innym miescie to nie mogla go wymienic,wiec poszla z tym kombinezonem do innego sklepu(byla jeszcze metka)i poprosila wlascicielke czy moglaby go wymienic na wiekszy w przyblizonej cenie,babka go wymienila i nawet sie cieszyla bo ten pierwszy byl ladniejszy :)
      • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 20.12.01, 22:52
        Mój Michał ma teraz 3,5 miesiąca, waży ok. 7,4 kg i gdzieś od miesiąca nosi kombinezon właśnie na 74 cm. Kombinezon jest troszkę za duży - właściwie to tylko rękawki, ale to nawet lepiej bo synkowi jest przynajmniej ciepło w łapki, a nogawki są już dobre. A jak duże jest Twoje maleństwo? Może już niedługo dorośnie?Sylwia
        • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 21.12.01, 18:16
          Kubus skonczyl 5 tygodni, jesli bedzie rosl tak jak Twoje Kochanie to zalapiemy sie jeszcze z tym nieszczesnym kombinezonem na koniec zimy. A tymczasem chyba musze kupic cos mniejszego co nie jest takie latwe bo wszystkie kombinezony jakie widzialam byly albo byle jakie albo bez nozek. A tak przy okazji: moze ktos ma cos fajnego do sprzedania??? Pozdrawiam amo
      • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 21.12.01, 18:18
        Niestety chyba nie wymienie bo bardzo madrze odcielam od razu wszystkie metki...amo
    • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 21.12.01, 10:52
      Julitka ma 5,5 m-ca - i 8,5 kg zywej wagi - wlasnie wyrasta z ubranek na 74 cm.Wiec jak widzisz co dziecko to inny wiek :)))
    • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 27.12.01, 21:15
      mój synek 74 cm osiagnął gdy miał 8 m-cy
      • Gość: guest Re: wzrost dziecka IP: *.* 27.12.01, 23:08
        Moj Patyk jutro kończy 3 miesiące i właśnie dzisiaj kupiłam mu ubranka na 74.Będą trochę za duże ale 68 już go "ciągnie" w kroku.A kombinezon od samego początku ma 0-6 mies.Na początku był dużo za duży a teraz jest w sam raz.Patyk mieży (mieżę go metrówką przy wyciągniętych nóżkach)ok.68-69.Ja przyjęłam zasadę:1 miesiąc to kolejny rozmiar.Więc wyszło że 74 jak ma 3 miesiące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka