Dodaj do ulubionych

brak kupki!!!

IP: *.* 15.01.02, 09:24
Moja 3-miesięczna córeczka nie robi kupki od 5 dni. Czy to normalne że ma tak długą przerwę??? Dodam że raz podano jej sztuczne mleko, kiedy ja nie zdążyłam dojechać ze studiów i od tej pory nic. Pojawiły się za to cuchnące bączki. Co robić? Proszę powiedzcie czy miałyście takie problemy z kupkami swoich dzieciaczków?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: brak kupki!!! IP: *.* 15.01.02, 10:18
      Moja Maja w pewnym momencie, wlaśnie około drugiego miesiąca przestała robić kupę na cały tydzień. Później zaczęła robić co jakieś 5 dni i tak ponad miesiąc. Teraz co drugi dzień. Pediatra powiedziała mi, że trzeba zmierzyć temperature dziecku i jak jest oK i dziecko czuje sie dobrze to trzeba czekac. Podobno w pewnym momencie kiedy układ pokarmowy dojrzewa i dziecko szybko rośnie to prawie cały pokarm jest przyswajany przez organizm i stad kupy sa rzadko.Pozdrawiam,Ania
    • Gość: AniamamaOli Re: brak kupki!!! IP: *.* 15.01.02, 13:59
      Dziecko karmione piersią może mieć takie przerwy. Moja Ola nie robiła kupy przez 5-6 dni i lekarz zapewniał, że to normalne. Jakoś wtedy nie mogłam mu uwierzyć. Teraz wiem, że tak jest. :) Od kiedy Ola dostaje stałe pokarmy kupa jest codziennie, albo do trzech razy dziennie. Także nie przejmuj się, już niebawem będziesz to tylko wspominać. :hello: Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka