Dodaj do ulubionych

Moje dziecko ma OSPE :-(

IP: *.* 23.07.02, 15:17
Moja prawie 8 miesieczna corcia ma ospe :-( zaraz bedziemy smarowac sie gencjana, mialysmy w czwartek spotkac sie z emamusiami i edzieciaczkami na spacerku, a my teraz z Karineczka uziemione jestesmy na 3 tygodnie w domciu...buuuu.Najwazniejsze, ze dziecka na razie to nie swedzi i mam nadzieje, ze nie zacznie.Madzia
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Moje dziecko ma OSPE :-( IP: *.* 23.07.02, 15:41
      Madziu, my trzymamy kciuki!!! Dobrze, ze nie swedzi i nie ma goraczki!!! Szkoda tylko tej kwarantanny... ale tak to juz jest. Ja teraz obserwuje bąble i wznoszę modły, aby nie mieli tego jednocześnie! :-) papa, będzie dobrze!asiaT
      • Gość: Słoneczko Re: Moje dziecko ma OSPE :-( IP: *.* 23.07.02, 16:40
        Asiu, ja tez mam nadzieje, ze Karusia nie zarazila maluszkow.
        • Gość: joanne Re: Moje dziecko ma OSPE :-( IP: *.* 26.07.02, 17:14
          Sloneczko!Karince zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia i oby jak najmniej swedzialo!!!!!!Wstretna ospa ...beeeeeeeeeeee :(Trzymajcie sie !Joanne&Kubus
          • Gość: Słoneczko Re: Moje dziecko ma OSPE :-( IP: *.* 26.07.02, 18:54
            Joanne,chyba jej nie swedzi, smaruje to roznymi specyfikami, miedzy innymi mascia, ktora lagodzi swedzenie. Ma lekki stan podgoraczkowy, ale trzyma sie calkiem niezle jak na chora dziewczynke.Najgorsze dla nas obu to, ze siedzimy w domciu, same, tatus w pracy calymi dniami a nas nawet nikt odwiedzic nie moze.No ale dobrze, ze jest forum!!!Madzia z Karineczka w kropeczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka