IP: *.* 21.10.02, 19:19
moja misia ma 10 mies i waży ponad 12 kg od początku ma apetyt je raz w nocy i nawet nie wygląda tak grubo. przemieszcza się na pupie ,próbuje wstawać ale martwie sie czy nie będzie miała tendencji do tycia ,czy to kwestia sztucznego karmienia na którym jest od początku czy któraś z was drogie mamy ma taka grubaselke w domu . sądze że na piersi nie miałaby szans na taka wagę
Obserwuj wątek
    • Gość: dziadziuś Re: grubasek IP: *.* 21.10.02, 21:59
      Witaj Mamo Misi !Chciałabym Cię wyprowadzić nieco z błędu, otóż moja Julcia ma nieskończone sześć miesięcy i waży już około 9 kg, i jak dobrze pójdzie to w wieku 10 miesięcy znajdziemy się powyżej 12 kg. Już teraz wyskoczyłyśmy poza skalę.... a do tego karmimy się piersią. Tak więc, jak widzisz nie ma reguły, pierś czy butelka. Chciałabym Cię pocieszyć,że jest nas spora grupa takich smakoszów - jak tylko mała zacznie biegać zaczną jej wystawać żeberka (hihihi). Tendencja do tycia wynika ze złych nawyków żywieniowych (chipsy, słodycze). Widocznie nasze maulchy mają takie potrzeby, no cóż, ażeby dodać Ci otuchy moje maleństwo je co godzinę w nocy. nie śpię od dwóch miesięcy i zaraz wystąpię z tym na forum.Tak więc pozdrawiam i życzę smacznego......P.s. kochanego ciałka nigdy nie zawiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka