Dziewczyny,prosze pomózcie - jeśli miałyscie bądź macie podobny problem - piszcie prosze jak temu zaradzić?Ale moze po kolei:Martynka za kilka dni skończy pół roczku. Do czwartego miesiąca karmiałam piersią. Bez problemu "przeszłyśmy" na butle i Nan 1. Teraz dawałam Nan 2. No własnie , do ubiegłego poniedziałku

. Martynka - mleku powiedziała stanowcze NIE!! Jest na etapie zabkowania - więc zastanawiam sie czy to ma jakis związek. Oprócz mleka oczywiscie dostawała obiadki i deserki. Z tym nie ma problemu - je ładnie. Przeanalizowałam wszystkie mozliwosci - jednego jestem pewna na pewno nie oparzyła się mlekiem, nigdy nie było za gęste, badź za rzadkie. Poniewaz od niedawna zaczęłam podawać jej banany (pomimo zaleceń, ze od 10 miesiaca, córcia je z apetytem i nie ma zadnych "skutków ubocznych")próbuje zamiast czystego mleka, podawać jej "koktajl bananowy" tzn. zmiksowany banan z mlekiem - tez NIE!!!! Dziewczyny poradzcie prosze, bo wszelkie moje rozwiazania zawiodły

. Uciekałam juz się do "podstepu" - poiłam ja soczkiem i próbowałam wymiennie podawac mleko. Ale gdzie tam...momentalnie wypluwa, zaczyna płakać

Bardzo się tym stresuję, przeciez półroczny niemowlak nie moze nie pić mleka!! Co robic, co moze być przyczyną??Będę wdzięczna za każda sugestie i radęPozdrawiam Małgoska