Dodaj do ulubionych

Kombinezon i śpiworek??????

IP: *.* 12.12.02, 15:18
Kochane Mamusie.Mam pytanie. Jak ubieracie swoje maluszki na dwór. Zakładacie im zimowy kombinezon i do tego jeszcze wkładacie je w śpiworek, czy tylko kombinezon i kocyk.Moja Wiktoria (7 m-cy) zaczęła ostatnio płakać na spacerach i zaczynam się zastanawiać czy to przypadkiem nie z zimna. Nie chce żeby mi zmarzła a zarazem nie chcę jej przegrzać.Liczę na Waszą pomoc.Pozdrawiam. Asik
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaLelonek Re: Kombinezon i śpiworek?????? IP: *.* 12.12.02, 16:29
      Ja właśnie tak ubieram- kombinezon+ śpiworek. Najlepiej sprawdzic czy dziecko nie jest przegrzane dotykając karku, jezeli jest cieplutki to ok natomiast gdy jest lekko wilgotny i wręcz goracy tzn , że przegrzewasz. Moze twoja dzidzia płacze bo jej niewygodnie- wkońcu tyle ubrań ma na sobie :(. Moze nalezy zmienic pozycje i bedzie dobrze :)
    • Gość: Aluc Re: Kombinezon i śpiworek?????? IP: *.* 12.12.02, 17:04
      kombinezon i śpiwór jak najbardziej :) Maksio też zaczął płakać i nie chciał spać, jak temperatura zeszła w okolice zera, a w śpiworku chrapie ponad dwie godziny :D wydaje mi się, że kiedy jest naprawdę zimno, tak jak teraz, leżącego, niekrzyczącego :lol: niemowlaka nie da się przegrzać na spacerze
    • Gość: emama Re: Kombinezon i śpiworek?????? IP: *.* 13.12.02, 15:51
      Dzięki serdeczne :).Dzisiaj moja Kruszyna spała ponad 2 godziny jak Ją porządnie opatuliłam. Jednak płakała, bo było Jej za zimno.Pozdrawiam. Asik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka