Dodaj do ulubionych

Uśmiechy:))))

IP: *.* 29.03.03, 20:53
Dziewczynki napiszcie mi proszę od kiedy niemowlak uśmiecha sie w odpowiedzi na uśmiech mamy ?Moja Weronika ma 2 mniesiace, zaczyna już gugać, ale usmiechu jak nie było, tak nie ma..:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: Uśmiechy:)))) IP: *.* 29.03.03, 21:14
      to juz niedlugo... juz tuz tuz, moja zaczela sie usmiechac jak miala 2 miesiace i tak jej zostalo do dzis :grin: :grin: :grin: Doris i Natala (5.11.02)
    • Gość: pozer Re: Uśmiechy:)))) IP: *.* 29.03.03, 22:07
      no cuż mój Michaś ma 3mc. a uśmiechał się już chyba miesiąc temu.Podejżewam że dostrzeżesz lada chwila uśmiech u swojego maleństa.
      • Gość: orla Re: Uśmiechy:)))) IP: *.* 30.03.03, 01:08
        Hej!Dolaczam sie do poprzedniczek. Nic sie nie martw, zanim sie spostrzezesz bezzebny usmiech bedzie Ci towarzyszyl non-stop.Ania i już nie bezzebny usmiech
    • Gość: MRUFKA Re: Uśmiechy:)))) IP: *.* 30.03.03, 21:47
      Moja Julka ma niecale 3 m-ce i cieszy paszcze az serce rosnie. Nie pamietam kiedy zaczela, ale chyba jak miala 1,5 m-ca... Za to pamietam, ze kiedy po raz pierwszy polozyli mi ja na piersi (mialam cesarke), spojrzala mi w oczy tak powaznie i z takim wyrzutem, ze az mnie zamurowalo. I tak trwalo naprawde dlugo. Nawet pediatra w szpitalu bardzo sensownie zapytala mnie przy ktoryms badaniu dlaczego ona taka powazna...:)Pamietam tez, ze ryczalam do meza przez telefon, bedac jeszcze w szpitalu, ze ONA SIE NIE USMIECHA...:(No wiec nie martw sie, wszystkie sie tym prezejmujemy, a dzizdiusie maja swoje humorki... Na pewno to juz niedlugo!!!smilesmilesmileAsia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka