Dodaj do ulubionych

Ile płacicie niani?

03.01.07, 17:26
hej interesuje mnie ile kosztuje niania,za godzinę?napiszcie też z jakich okolic jesteście bo wiem że ceny są zróżnicowane.dzięki za pomoc!Jutro mam spotkanie z kandydatką i muszę mieć orientację.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kofkak Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 18:06
      hej, ja kiedys byłam nianią 2 dzieci. Od jednego brałam 8 zł za godzinę a od
      drugiego 6 zł. Jestem z Gdańska
    • franola Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 18:58
      Ceny podobno są od 7 do 10 zł. za godzine. Ja umówłam sie na 8,50 za
      godzinke....
      • sloneczko_02 Re: Ile płacicie niani? 06.01.07, 16:54

"Ceny podobno są od 7 do 10 zł. za godzine. Ja umówłam sie na 8,50 za
        godzinke...." raju - to jeśli ktoś pracuje 8h (plus dojazd do pracy, tam i
        powrót ok 1h )czyli dałoby to 9h x 10 zł. Weźmy 5 dni w tygodniu czyli 90 X 5,
        dalej razy 4 tygodnie w miesiący, czyli 450 x 4, co daje 1800 zł. w miesiącu. hm...
    • nesia82 Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 22:10
      właśnie trójmiasto mnie interesuje.jest ktoś jeszce?
    • martusia113 Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 23:12
      4.50-Szczecin, opieka nad jednym dzieckiem,moje dwie kolezanki płacą identyczną
      stawkę. Pani jest w srednim wieku, rewelacyjna, ma za zadanie tylko opiekować
      się dzieckiem, nie gotuje, nie sprzata, bo uważam,że jest dla nianią, nie
      pomoca domową.Jak dziecko spi (od 1h do 2h) pani ma czas dla siebie, pije
      herbate i czyta gazete.Ja jestem nia zachwycona, moje dziecko szaleje za nia,
      bo umie się nim zająć i zabawy sa atrakcyjne dostosowane do żywotnego roczniaka.
    • madzialu Re: Ile płacicie niani? 06.01.07, 20:28
      To zależy czy niania będzie całoetatowa, czyli codziennie po ok 8 godzin, czy
      przychodząca na 3-4 godzinki dziennie, a może nieregularnie co kilka dni?
      Całoetatowej nikt nie płaci 8 zł za godzinę, nie żartujcie!smile)) Poza tym cennik
      zalezy też od żywotności dziecka. Na początek zaproponuj mniej, a jak niania
      pozna temperament Twojego dziecka to możecie pogadać jeszcze o cenie. No chyba,
      że masz "Dziecko Wrzeszczącą Torpedę"...
      • sloneczko_02 Re: Ile płacicie niani? 07.01.07, 10:57
        jestem na etapie poszukiwania niani,wiem, że godzą się na 4 - 5 zł za godzinę
        (małe miasto). Ja mam na myśli nianię która przychodziłaby regularnie na kilka,
        kilkanaście godzin. Tylko z tego co widzę, nie jest łatwo znaleść osobę godną
        zaufania... jak narazie mojego szkrabka biorę ze sobą do pracy.
        • eps Re: Ile płacicie niani? 07.01.07, 19:40
          do nas niania przychodzi na 4 godzniny dzienie. płacę 4 zł za godzinę ale
          podniosę do 4,5 za godzinę, mieszkam w małym mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka