nesia82 03.01.07, 17:26 hej interesuje mnie ile kosztuje niania,za godzinę?napiszcie też z jakich okolic jesteście bo wiem że ceny są zróżnicowane.dzięki za pomoc!Jutro mam spotkanie z kandydatką i muszę mieć orientację.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kofkak Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 18:06 hej, ja kiedys byłam nianią 2 dzieci. Od jednego brałam 8 zł za godzinę a od drugiego 6 zł. Jestem z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
franola Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 18:58 Ceny podobno są od 7 do 10 zł. za godzine. Ja umówłam sie na 8,50 za godzinke.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_02 Re: Ile płacicie niani? 06.01.07, 16:54 "Ceny podobno są od 7 do 10 zł. za godzine. Ja umówłam sie na 8,50 za godzinke...." raju - to jeśli ktoś pracuje 8h (plus dojazd do pracy, tam i powrót ok 1h )czyli dałoby to 9h x 10 zł. Weźmy 5 dni w tygodniu czyli 90 X 5, dalej razy 4 tygodnie w miesiący, czyli 450 x 4, co daje 1800 zł. w miesiącu. hm... Odpowiedz Link Zgłoś
nesia82 Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 22:10 właśnie trójmiasto mnie interesuje.jest ktoś jeszce? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia113 Re: Ile płacicie niani? 03.01.07, 23:12 4.50-Szczecin, opieka nad jednym dzieckiem,moje dwie kolezanki płacą identyczną stawkę. Pani jest w srednim wieku, rewelacyjna, ma za zadanie tylko opiekować się dzieckiem, nie gotuje, nie sprzata, bo uważam,że jest dla nianią, nie pomoca domową.Jak dziecko spi (od 1h do 2h) pani ma czas dla siebie, pije herbate i czyta gazete.Ja jestem nia zachwycona, moje dziecko szaleje za nia, bo umie się nim zająć i zabawy sa atrakcyjne dostosowane do żywotnego roczniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialu Re: Ile płacicie niani? 06.01.07, 20:28 To zależy czy niania będzie całoetatowa, czyli codziennie po ok 8 godzin, czy przychodząca na 3-4 godzinki dziennie, a może nieregularnie co kilka dni? Całoetatowej nikt nie płaci 8 zł za godzinę, nie żartujcie!)) Poza tym cennik zalezy też od żywotności dziecka. Na początek zaproponuj mniej, a jak niania pozna temperament Twojego dziecka to możecie pogadać jeszcze o cenie. No chyba, że masz "Dziecko Wrzeszczącą Torpedę"... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_02 Re: Ile płacicie niani? 07.01.07, 10:57 jestem na etapie poszukiwania niani,wiem, że godzą się na 4 - 5 zł za godzinę (małe miasto). Ja mam na myśli nianię która przychodziłaby regularnie na kilka, kilkanaście godzin. Tylko z tego co widzę, nie jest łatwo znaleść osobę godną zaufania... jak narazie mojego szkrabka biorę ze sobą do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: Ile płacicie niani? 07.01.07, 19:40 do nas niania przychodzi na 4 godzniny dzienie. płacę 4 zł za godzinę ale podniosę do 4,5 za godzinę, mieszkam w małym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś