malinoha 24.01.07, 22:56 Mojemu synkowi wyrzynają się zęby.W miejscu gdzie ma wyjść ząb dziąsełko jest napuchnięte i jakby sinawe.Czy to normalne?Jak było u Waszych dzieci?Po jakim czasie pojawi się ząbek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apolonina13 Re: ząbki-pytanie 24.01.07, 22:59 normalne z tym opjawieniem sie to róznie było ale najczęściej kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
mamapatryka06 Re: ząbki-pytanie 24.01.07, 23:02 Taka szara opuchlizna to normalna rzecz, wlasnie po tym sie poznaje ze zabki rosna. Moj synek ma 6,5 m-ca i jeszcze mu nie rosna, ale jego brat cioteczny o pol roku starszy zabki mial juz w 5 m-cu, a sasiada synek ma 3 m-ce i juz ma dwa zabki. Podobno to zalezy od mleka jakie dziecko pije. Jesli jest na maminym to dlugo nie ma zabkow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19751 Re: ząbki-pytanie 24.01.07, 23:04 mojej wyszły dwa na raz jak miała 5,5 miesiąca a oznaką oprócz oczywiście ślinienia(ale to już było dużo wcześniej)pojawiły się dwie białe kreseczki i dopiero się poznałam że wyrzynają się ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś