ttkm 28.01.07, 18:56 kiedy zaczęły wypadać (i czy w ogóle macie taki problem) włosy? Po urodzeniu? Czy po zakończeniu karmią piersią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniamum Re: wypadające włosy 28.01.07, 18:59 po porodzie.. to trwalo jakies trzy miesiace pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: wypadające włosy 28.01.07, 19:17 Jakieś 4 miesiące po porodzie. Przeszło, jak wypadły te, które nie wypadływ ciązy a powinny, bo tak wynikało z ich wieku. To normalne zjawisko i nie ma związku z karmieniem piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_lbn Re: wypadające włosy 28.01.07, 19:23 ja tez mam ten problem- Zuzia ma juz ponad 4 mce a mi dalej wypadają- garściami!!! preparat przeciw wypadniau nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
miciek6 Re: wypadające włosy 28.01.07, 19:28 mi wypadały cały czas jak karmiłam pomimo brania witamin --jak przestałam karmić to i włosy sie polepszyły Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: wypadające włosy 28.01.07, 19:55 bzdura kompletna, jakbyś nie karmiła, też by Ci wypadały, to jest związane z tym, że w ciąży nie wypadają. przeważnie wypadają ok. 3-4 miesięcy, ale generalnie to sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
jolest1 Re: wypadające włosy 28.01.07, 20:16 mi zaczely wypadac w 3 miesiacu po porodzie - stracilam m.in.3/4 grzywki. Kolezanka poradzila zakup w aptece plynu Seboradin - do wcierania w skore glowy. Efekt zaskakujacy, mam mnostwo odrastajacych kilkucentymetrowych wlosow Koszt kilka zloty, a efekt lepszy niz po drogich kosmetykach, ktore tez testowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Re: wypadające włosy 28.01.07, 21:36 Mi tez wypadaly przez 2 miechy (od 3 ms po porodzie) a karmilam butla. Ja zaczelam jesc preparat SILICA i polowe wlosow mam dlugich a polowe 3 centymetrowych i jestem na etapie wkurzania sie wicherkami Odpowiedz Link Zgłoś