mariola-25 29.01.07, 13:10 Co mam robic z lzawiacym oczkiem mojej prawie 3 miesiecznej corci?? Przemywam sola fizjologiczna ale co jeszcze???Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikzy Re: lzawiace oczko 29.01.07, 13:36 A byłaś u lekarza. Ja bym poszła. A może włoski ją drażnią??? Odpowiedz Link Zgłoś
adarn Re: lzawiace oczko 29.01.07, 13:39 Moje córci też łzawiło i jeszcze troszke ropiało. Okulista po podaniu 2 antybiotyków strzszyła zatkanymi kanalikami i zabiegiem, żeby je przetkać. Masowałam ocza. Po miesiącu częstego masowania przy każdym karmieniu przeszło...dzieki Bogu. Ale polecam iść do okulisty Odpowiedz Link Zgłoś
mariola-25 Re: lzawiace oczko 29.01.07, 13:54 ja bylam u okulisty z prawym oczkiem bo miala zgrubienie pod kacikiem oka, zatkany kanalik i okulistka od razu dala skierowanie do krakowa do szpitala na sondowanie oczka(( bylam przerazona ale co zrobic. Cudem DZIEKI BOGU to zgrubienie zniknelo nie ma go i prawe oczko jest ok. nie lzawi i nie ropieje. Natomiast z lewego wczesniej po dotknieciu pod oczkiem wychodzila ropa, teraz jest malo ropy ale wiecej to oko lzawi.mam nadzieje ze to jej przejdzie, oczywiscie masuje jej to. Odpowiedz Link Zgłoś