mamadominika6 15.03.07, 20:47 Moj syn ma skonczone 3 miesiace i czasami zdarza mu sie ulac przez nos!!Czy ktos tez tak ma?Czemu tak sie dzieje, jak zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iora Re: Ulewanie przez nos 15.03.07, 20:59 Mój synek też ulewał przez noc, co prawda teraz juz mu sie to nie zdarza (ma 2 miesiące), ale wyglądało to strasznie. Pytałam sie perdiatry i powiedziała,że to moze sie zdarzać ponieważ nos ma połączenie z gardłem.podardziła "odbijac" po każdym karmieniu, a jesli ujeje noskkiem dobrze potem wyciagnac mu te zalegajace resztki. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Ulewanie przez nos 15.03.07, 22:18 naszej corce tez raz si eto przydarzylo, nie wygladalo ciekawie, ale mysle ze to normalne mi tez nieraz sie takie cos przydarza, jak np napije sie szybko i duzo gazowanego napoju Odpowiedz Link Zgłoś
gadoma Re: Ulewanie przez nos 15.03.07, 23:05 Moja mała istotka prze 3 miesiące bardzo ulewała czasem też przez nos straszny wido ściska za serce. To minie. Układaj dzieciątko jak na równi pochyłej 30 stopni wystarczy i niech mu się zawsze odbije kilka razy po jedzeniu. Możesz go ponosić pionowo. Tak sobie myślę z perspektywy czasu, czy czasem mojego dziecka nie przekarmiałam? Ale fakt faktem , że dzieci mają niedojrzały układ pokarmowy i stąd te ulewania czasem też przez nos. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika6 Re: Ulewanie przez nos 16.03.07, 07:43 Właśnie ulewa przez nos jak mu sie nie odbije.Bede go dluzej nosic zeby sie odbilo. Dziekuj za odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś