sara2103 17.04.07, 12:24 czy ubieracie jeszcze wasze pociechy w coś dodatkowo na spacer? Moja ma 4mies. Niby temperatura na dworzu jest jak w domu, ale jakoś się boję-ma katarek, a wczoraj w bluzie się upociła. Już sama nie wiem jak ubrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadaga Re: w czym na spacer 17.04.07, 12:40 Hej! Myślę ze malucha lepiej nie przegrzewać. Ubierz lżej i zabierz ze sobą dodatkowe ubranie - w razie potrzeby załozysz. ja synka ubieram na cebulkę. Wczoraj miał body z długim rękawem, ogrodniczki i kamizelkę na suwak. Wzięłam ze sobą cienką bluzę z polarku i przydała sie dopiero wieczorem. Aha - mój mały ma 11 m-cy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 Re: w czym na spacer 17.04.07, 12:49 na dworze jest cieplej niż w domu więc raczej skłaniałabym się ku rozebraniu dziecka leżącego w gondoli żeby miało na sobie mniej warstw niż w domu... moja 13-miesięczna body z krótkim + cienka bluzeczka z długim, rozważam ubranie na drugi dzisiajszy spacer body z krótkim + sukienka na naramkach... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś