b.bujak 17.04.07, 22:36 i inne kosmetyki dziecięce - o tym dyskutujemy na forum Kosmetyki dziecięce - z merytorycznym wsparciem przemiłej Pani ekspert: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=503 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spa746 Re: kremy na słońce 18.04.07, 09:37 Tyle, że od stycznia nikt z Panią ekspert nie przedłużył umowy i nikt nie odpowiada na pytania więc gdzie mamy mają zasięgac porad w tej kwestii jak nie na forum Niemowlę.......?? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: kremy na słońce 18.04.07, 18:39 zastanów się, co piszesz... 6 kwietnia zadałaś P. ekspert pytanie a na drugi dzień dostałaś odpowiedź forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=503&w=60362608 Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: kremy na słońce 18.04.07, 20:17 Dziewczyny Nie ma Tu Już Pani Doktor !!!!!!!!!!!!! Autor: viktoria.s Data: 07.03.07, 11:23 Kochane nie ma tu już naszej pani dr Jak to wyjaśniła w poście "Wyjaśnienia dla mam które nie otrzymałąy odpowiedzi" z dnia 02.03.2007r Nikt nie przedłużył z nią umowy i z dniem 01.01.2007r przestała odpisywać na posty. Także na panią doktor nie ma co tu liczyć choć to nie jej wina. (((((( wątek nr 5066 oddano głosów: 0 głosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: kremy na słońce 18.04.07, 20:19 Doskonale wiem co piszę i wydaje mi się, że ktoś taki jak moderatorka Forum dla niemowląt odsyłając do forum eksperckiego powinna wiedziec,ze już od jakiegos czasu ono nie działa..!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak droga spa :) 19.04.07, 12:09 to, co piszesz świadczy tylko o tym, że nie przeczytałaś tego, co napisałam i nie zajrzałaś w przytoczone linki - ponieważ ja piszę o f. Kosmetyki dziecięce a Ty o f. Pielęgnacja skóry dziecka.... pozdrawiam Wasza dobrze poinformowana moderatorka Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: kremy na słońce 18.04.07, 20:22 Wyjaśnienie dla mam, które nie otzymały odpowiedzi Autor: malgorzata.jazdzyk Data: 02.03.07, 08:35 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkie wierne uczestniczki tego forum! Chciałabym krótko wyjaśnić obecny stan. Po pierwsze na forum weszłam zupełnie przypadkiem i z ciekawości czy jeszcze istnieje - okazało się, że tak i nikt nie raczył poinformować forumowiczów, że z dniem 01.01.2007 zakończyłam współpracę. Ponadto podkreślam także fakt, że nikt ze mną się nie skontaktował odnośnie przedłużenia bądź też rezygnacji z mojego udziału w życiu tego forum. Dzisiaj mamy już 2 marca, czyli nie odpowiadam już dwa miesiące, proszę wyciągnąć z tego faktu odpowiednie wnioski i nie winić mnie o ten stan. Pozdrawiam. wątek nr 5056 Odpowiedz Link Zgłoś