bunia231 19.06.07, 15:31 wczoraj podałam mojemu 6 miesięcznemu syknowi przecier z marchewki, z dzisiaj zrobił kupę w której była niestrawiona marchewka, co to moze ornaczać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna4f Re: problem z kupą 19.06.07, 15:42 Jesli to sa poczatki podawania marcheweczki to wszystko ok mysle. Ja mojemy synkowi ktory ma rowniez 6 m-cy podaje marchewke od 2 m-cy juz. Pierwsze dni zanim sie jego organizm przyzwyczail byly podonbne. W kupce bylo widac zwyczajnie marchewke. To jest normalne. Taki maly zoladek musi sie przyzyczaic. najwazniejsze ze synkowi sie nic nie dzialo, tzn zeby nie bolal go brzuszek. jesli sie normalnie zachowuje to jest ok. Kupka sie zmieni na dniach. a jesli ma problemy z oproznianiem to podaj wode koperkowa Woodward's - jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: problem z kupą 19.06.07, 15:51 i znowu nie prawdziwe informacje, oczywiscie ze kupka moze sie zmienic na dniach ale nie musi, nawet roczne dziecko moze robic takie kupki co do kupki, normalka, jak zaczniesz podawac stale posilki dziecko bedzie mialo przerozne kolory kupki, i tym sie nie ma co przejmowac Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulek123 Re: problem z kupą 19.06.07, 16:17 moja coreczka terz ma takie same problemy polecam wode koperkowa jest dostepna w kazdej aptece Grpier Water jest to bardzo dobry produkt po podawniu tego plynu wszystko minelo Odpowiedz Link Zgłoś