jasna_olera 05.07.07, 13:22 jak wy pozwlałyście dzieciom bawić się na plaży i z jakich pobudek, wybrałyście opcję gołą lub odzianą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 13:25 Dla mnie nieestetyczne i niehigieniczne jest bieganie dzieciaków na golasa, jednak życie trochę zweryfikowało mój pogląd. Byliśmy nad morzem, woda zimna jak cholera a Mała tylko patrzyła żeby zamoczyć dupsko no i potem w tych mokrych zimnych majtach chodzić nie mogła. Zanim wyschły pozwalałam na łażenie na golasa, w obrębie naszego parawanu. Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 13:39 Moja córcia nad morzem latała w pieluszce huggisa tej do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 13:30 Pielucha + kąpielówki, jeśli się ma zamiar kąpać, to pielucha do pływania + kąpielówki. Sama nie biegam z gołym tyłkiem po plaży, więc dzieciaka też tak nie puszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 13:53 odziana. mój brat sie dorobił zapalenia cewki moczowej przez siedzenie gołym tyłkiem w piachu. super przyjemne jest spedzanie urlopu w prowincjonalnym szpitalu z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 14:07 Na golasa jak biegał po wodzie. W majtkach jak siedział na piasku. Z pobudek racjonalnych oraz takich że ja też w tym wieku latałam po plaży z gołym tyłkiem i nie mam traumy z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 15:39 A piasek Ci się tu i ówdzie nie dostawał? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_olera Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 15:48 raczej przed piachem nie uchronią gatki, tak sądzę, więc nie wiem co za sens w apielówkach, z drugiej strony wiadomo jaki zboczek po plazy chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 15:44 po przeczytaniu w zeszłym roku wypowiedzi na ten temat na forum: w kąpielówkach a piasek i tak wszędzie wejdzie, więc kąpielówki nie uchronią... Odpowiedz Link Zgłoś
joanon Re: na plaży golas czy w majtach??? 05.07.07, 20:57 nasza mała biegała w pampersie i body, bałam się aby słońce jej nie przypiekło, pampers nie uchronił przed piaskiem właził wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamakuby77 Re: na plaży golas czy w majtach??? 06.07.07, 08:54 w pieluszce do pływania huggies i koszulce Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: na plaży golas czy w majtach??? 06.07.07, 09:24 w stroju kąpielowym. Odpowiedz Link Zgłoś