madziula460 13.07.07, 18:22 Od kiedy Wasze pociechy zaczeły oglądać bajki? Mój synek ma 9 miesięcy i koleżanka poleciła mi abym puszczała mu już bajki...?! A i jeszce jedno pytanko-jakie są ulubione bajki Waszych dzieci? Dzięki z góry za odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noovaa Re: OD kiedy bajki? 13.07.07, 18:51 ulubioną bajką mojej niuni jest "Król Lew" (niedługo roczek) Odpowiedz Link Zgłoś
aga379 Re: OD kiedy bajki? 13.07.07, 19:16 Witaj. Mam 4-latka w domu i bajki zaczełam mu puszczać jak miał ok 1,5-2latka. Uważam że lepiej kupić dziecku książeczkę z twardymi, kolorowymi kartkami i poczytać. 9 miesięcy to za mało żeby siedzieć przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-krystyna Re: OD kiedy bajki? 13.07.07, 20:00 popieram... im pozniej tym lepiej i najlepiej jakies krotkie 10-15 minutowe oraz zanim poscisz dziecku bajke sama ja obejrzyj i pozniej po raz pierwszy razem z dzieckiem... dzieci czasami boja sie niektorych scen i warto na bierzaco jest je wytlumaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
gogulka Re: OD kiedy bajki? 14.07.07, 10:57 Moj synek ma 8 miesiecy i oglada baje podczas jedzenia.Ja daje mu kaszke lyzeczka,a on sobie obserwuje,smieje sie.Uwazam ze to nie jest krzywdzace wrecz przeciwnie.Moj synek swietnie sie rozwija oprocz tego duzo czytam mu ksiazeczek a on oglada obrazki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziula460 Re: OD kiedy bajki? 14.07.07, 15:02 gogulka napisała: > Moj synek ma 8 miesiecy i oglada baje podczas jedzenia.Ja daje mu kaszke > lyzeczka,a on sobie obserwuje,smieje sie.Uwazam ze to nie jest krzywdzace wrecz > przeciwnie.Moj synek swietnie sie rozwija oprocz tego duzo czytam mu ksiazeczek > a on oglada obrazki.Pozdrawiam Popieram!!! Wszystko z umiarem! A jakie bajki puszczasz synkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
gogulka Re: OD kiedy bajki? 14.07.07, 15:17 Mam plyty dvd rozne:kacper,śpiąca królewna ,kot w butach.Sa w gazetkach czesto takie plytkiPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś