zebra12 21.09.07, 18:23 Czy coś byście zmieniły, gdyby to od Was zależało? Mnie się nie podoba kolor włosów córki. Ani oczu. Oczywiście kocham ją całą bardzo. Jednak wiem, co najpiękniejsze nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gala_1 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 20:21 Dziecko zmienia się cały czas, jeśli urodziło się z włosami koloru blond z niebieskimi oczami, to równie dobrze w wieku 16 lat może mieć urodę latynosa. Mój Borys przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Dla mnie jest prześliczny i rozkoszny, po prostu idealny. Ale to oczywiście moje subiektywne odczucie, bo dla kogoś z zewnątrz to normalny bobas. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 20:36 Mnie się niepodoba naczyniak na nodze córki Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Absolutnie wszystko jest idealne w moim synku! 21.09.07, 20:36 Zebra, na litość boską! Dziecko to nie towar w sklepie, który możemy wybierać, grymasząc przy tym i wybrzydzając! Przecież dla każdej zdrowej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze i dziwię Ci się, że takie pomysły przychodzą Ci go głowy! Pewnie kochasz je najbardziej na świecie więc zaakceptuj je i szanuj takie, jakie się urodziło! Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 20:41 Nie podobają mi się jej brwi. A właściwie ich brak (Wolałabym, żeby miała po mnie - czarne, zamaszyste, a ma ojcu - jasne i niewidoczne). No i "miała być" brunetka jak my, a jest blondi. (My mieliśmy włosy ciemne już jako niemowlęta). Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 20:43 Aha, niezależnie od powyższego obiektywnie stwierdzam, że co do urody jest w co najmniej w 95 centylu ;->> Odpowiedz Link Zgłoś
myna2 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 20:51 Oszalałaś! Masz śliczną córeczkę, zresztą wszystkie trzy są ładniutkie. Wiem, bo obejrzałam twoje FotoForum. Ja mam dwóch synków (5,5 lat i 6,5 miesięcy) i dla mnie są najpiękniejsi na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
deela glupie pytanie 21.09.07, 20:54 moje dziecko jest absolutnie doskonale sama z mezem robilam :o Odpowiedz Link Zgłoś
flinstonek Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 21:02 ale o co chodzi !!!? to twoje dziecko nie jest dla ciebie najpiekniejsze? to nie czujesz tego, że to krew z twojej krwi, geny z twoich ... tak bezwarunkowo? zwłaszcza, że to niemowlę ... szkoda, że tak wszystko już w życiu można oszacować ... Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 21:06 Dałaś mi do myślenia Myślę i myślę i szczerze powiem, że podoba mi się moja córcia. Choć zdarza się, że mówię do niej brzydalek, kiedy wyda mi się że jest brzydsza niż dotąd A synek już 4 latek to inna bajka po urodzeniu córeczki miałam na niego kryzys, miał wielkie dziurki w nosie, okropnie wielkie brwi, wielkie paznokcie i jakiś taki był niewymiarowy to skutek przebywania wsród samych noworodków przez 3 dni, wiec kiedy go zobaczyłam po tej rozłące to nie mogłam się oswoić z jego wielkością. No i ogólnie uważam, że są ładniejsi chłopcy, choć teraz brzydki nie jest..., kiedy miał kilka miesięcy to za ładny nie był, teraz to widzę, mały prosiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
dariafox Do Oli77 21.09.07, 21:10 Eeeej,no cio Ty! Fajny chłopczyk! Jak był malutki też!Jesteś chyba za bardzo krytyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: Do dariafox 21.09.07, 21:15 Ja wiem, że fajny, bo to mój synek ale tłuściochem był okropnym i to na samym cycu Odpowiedz Link Zgłoś
dariafox Re: Do dariafox 21.09.07, 21:19 Haha,moja córcia też tak miała, ale już jej przeszło! Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: Do Oli77 22.09.07, 22:07 paznokcie, jakies takie lopaty. ja mam ladne, marcin ma dosyc ladne, ona ma takie, jak moj tata. biedna. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonekp jak możesz...? :( 23.09.07, 19:18 publicznie piszesz, ze twoj synek jest brzydki i mały prosiaczek i pokazujesz jego fotke.... (( chyba bym uciekla z domu na jego miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
dariafox Zebra 21.09.07, 21:13 Wiesz Ty co? Chyba jesteś kokietką,przecież malutka jest śliczna, co Ty byś chciała, żeby była o kolorze włosów rudym i różowych oczach? Jak już mowa o mankamentach to chyba raczej uszki...? Odpowiedz Link Zgłoś
justasa Re: Zebra 21.09.07, 21:22 po kim twoje corki maja tak sliczne oczeta?czego ty sie czepiasz,sa sliczne -co z toba??przechodzisz jakis kryzys? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Uszki :) 22.09.07, 10:06 To może i ciekawe, ale uszka mi się podobają. Lubie takie kłapciuszki. WSzystkie moje córki takie miały. Potem tego zupełnie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.malenstwa Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 21:29 Patrze, patrze na moją małą i jak dla mnie jest cała doskonała! Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 22:12 Jezu, nie badzcie takie swiete, bo aureol zabraknie. Jak mi wyciagneli Manke, to krzyknelam "ale ona brzydka" za co oczywiscie mnie ostro ochrzaniono Teraz sie jej nie czepiam, bo nie mam czego, ale naprawde to nie grzech pomyslec czasem, ze fajnie gdyby byla brunetka a nie blondynka, albo zeby miala niebieskie oczy a nie brazowe - takie sobie ludzkie myslenie, a nie tylko piti piti najpieknieszy skarbusienku. Odpowiedz Link Zgłoś
deela swieta nie jestem 21.09.07, 22:35 i byc nie zamierzam o sobie moge sobie myslec ze moglabym byc taka albo inna, wyzsza, grubsza chudszam itp ale nie oceniam innych w ten sposob (o ta by byla fajna zeby nie to czy tamto) a juz szczegolnie nie postrzegam w takich kategoriach swojego dziecka, mam gdzies czy jest blondynem czy bruetem, ma maly nos czy duzy, dla mnie jest absolutnie idealny a co do noworodkow, tez uwazam ze to brzydactwo, jeszcze brzydsze sa dla mnie USG 4D, wstretny pol-kosmita na mnie spoglada ale jak juz dzieciaka po porodzie umyja, dzieciak dostanie normalnego kolorytu skory itd jest ladny Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: swieta nie jestem 21.09.07, 22:59 hehe, no co jak co, ale w to, ze akurat Ty nie ocenilas nigdy czlowieka po wygladzie, to nie uwierze Nie ma chyba takiej osoby, ktora nie ocenialaby po wygladzie, bo tylko to czasami mamy podane na tacy - to tak obok tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
deela a wyobraz sobie ze nie 22.09.07, 00:09 znaczy nie w tym sensie zeby mu przypisywac cechy charakteru bo znam mase obiektywnie brzydkich ludzi (glownie facetow bo z tymi mam wieszkosc czasu do czynienia) ktorych uwazam za zajebistych ludzi i pociagaja mnie, choc moznaby powiedziec o niech ze sa paskudni w wygladu > hehe, no co jak co, ale w to, ze akurat Ty nie ocenilas nigdy > czlowieka po wygladzie, to nie uwierze glupi bezpodstawny wniosek niczym nie uzasadniony a wychwalac corki autorki waciku nie bede bo 1. nie interesuja mnie cudze dzieci 2. mam syna chce miec drugiego syna i na razie w ogole nie potrafie sie ustosunkowac do corek (ani swoich ani cudzych) 3 nie lapie sie na piewsza lepsza podpuche 4 julek i tak jest ladnieszy, chocby nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: a wyobraz sobie ze nie 22.09.07, 09:46 Mysle, ze jednak podparty obserwacjami forumowymi, one wbrew pozorom duzo mowia, a ty po prostu chcesz sie kreowac na osobe innsza niz wszelka inszosc, stad sformulowanie, ze ty absolutnie nie oceniasz po wygladzie....no mowie, ze aureol zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
deela phantomka ty masz jakas obsjesje na moim punkcie? 22.09.07, 16:57 probujesz mi cos wmowic bo cis sobie ubzduralas? i do twojej osobistej wiadomosci jestem o wiele za leniwa zeby sie kreowac ja po prostu jestem insza niz wszelka inszosc qmasz? a moja aureole sobie zatrzymaj, ja sie nie brzydze Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: phantomka ty masz jakas obsjesje na moim punk 22.09.07, 20:14 a z jakiegoz to powodu mialabym miec obsesje? Po prostu draznia mnie takie kreacje, a kreujesz sie slabo, wiec to widac. Przykro mi. -- Roczna Maria Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 22:37 a ja mysle ze to podchwytliwy watek zeby wychwalac corki autorki watku pod niebiosa, jakie one sliczne dla mnie i mojego M. nasz synek jest najsliczniejszy. czasami stoimy i patrzymy na niego jak spi i podziwiamy jaki cudny. Odpowiedz Link Zgłoś
dariafox Margo-kozak 22.09.07, 09:27 Bo faktycznie jest śliczny! Macie co podziwiać! Ale brzuch to Ty miałaś kolosalny!!!!!!)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 nie, no coś Ty! 22.09.07, 10:09 Ani mi to przez myśl nie przyszło! Byłam tylko ciekawa czy ktoś tak jak ja dostrzega mankamenty urody swoich dzieci, czy tylko ja tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.malenstwa Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 22.09.07, 19:26 Pewnie, że nie grzech pomyśleć o dziecku, że mogłoby być inne, nie krytykuje tego w żaden sposób. Ale co mam poradzić na to, ze moja mała dla mnie od początku jest idealna? Zaznaczam, ze dla mnie i wcale nie twierdze przez to, że mam najpiękniejsze dziecko czy coś takiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martunka77 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 22:51 nigdy nie myslalam nad tym. Wiesz na swoje dzieci patrze bardziej "sercem" niz oczamiAle czasami zartuje ze to ja moje dzieci nosilam9 miesiecy, pozniej ja je urodzilam w bolu a one sa 2 paskudy jak klony tatusia- no po prostu nic po mamie procz "foki"... Odpowiedz Link Zgłoś
donna28 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 21.09.07, 23:08 jak mi ją pokazali tuż po wyjęciu z brzucha (cc) no to nie była za ładna jeszcze była przenoszona i skórę na dłoniach i stopach miała strasznie brzydką Ale już na sali poporodowej mi sie spodobała strasznie wszystko ma śliczne Tylko na łydce nisko ma takie dość duże znamię, mnie tam ono nie przeszkadza, mam nadzieję, że jej też nie będzie... Jak patrzę na inne dzieci, też mi się większość podoba i czasem sobie myślę: o, ta mała ma już takie ładne włoski, a moja Ingunia jeszcze ledwo, ledwo albo: jakie ma to dziecko ciemne brewki (mojej się zarysowują dopiero), ale i tak jest najpiękniejsza dla mnie ta moja Odpowiedz Link Zgłoś
gmajerek Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 22.09.07, 17:22 mój bobas jest najpiękniejszy na świecie i wprost idealny.....jak dla mnie i mojego męża, babci, cioci, koleżanek i kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
masha25 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 22.09.07, 18:39 chciałabym mieć takie dylematy i powody do rozmyślań. Mój 9- miesięczny synek jest głuchy.Musi nosić aparaty. Ciesz sie, że masz zdrowe dzieci. I takie rzeczy zajmują Twój wolny czas. PS. poza tym Kuba jest przesliczny,nie przesadzam Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Wiem, że najważniejsze jest zdrowie 22.09.07, 20:17 Ale o sobie przecież też wciąż myślimy: jestem za gruba, za chuda, mam za duży nos, za mały biust itp. To chyba normalne, że własne dziecko też jakoś oceniamy. No chyba, że ktoś widzi same pozytywy. Ja nie jestem z takich matek. Nie uważam mojego dziecka za najpiekniesze. Nigdy tak nie myślałam o swoich dzieciach. Co oczywiscie zupełnie nie przeszkadza mi w kochaniu ich. Ale jest pewien typ urody dziecięcej, który mi się podoba i już! Moja akurat nie jest w "tym typie". Wiem, jednak, że są ludzie, którym się podoba. I tak będzie przez całe życie. Nie rozumiem Waszego oburzenia. Naprawdę tak bezkrytycznie patrzycie na swoje dzieci i na siebie? Zaznaczam jednak, że zdrowie dzieci jest ZAWSZE najwazniejsze. Nie podejmuje tu dyskusji czy lepiej mieć blondynka czy chorego na coś synka, bo sprawa jest oczywista. I takie gadanie byłoby głupie. Podobnie jak dywagacje czy lepiej być szczupłą czy mieć raka. Każdy chyba zawsze wybiera zdrowie. Ale czy chore dziecko czy zdrowe to dostrzegamy w nim cechy, które nas zachwycają i te, które mogłyby być troszkę inne... I tyle. Chciałam o tym miło porozmawiać i już. Odpowiedz Link Zgłoś
masha25 Re: Wiem, że najważniejsze jest zdrowie 22.09.07, 20:38 Nie jestem oburzona Twoim pytaniem. Oczywiście możesz sobie o tym dyskutować. Chciałam tylko podkreślić, że ludzie mają dużo większe problemy niż kolor włosów czy oczu. Możesz tego nie rozumieć, bo masz zdrowe dzieci i dziękuj Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Wiem, że najważniejsze jest zdrowie 22.09.07, 20:47 zebra12 napisała: > To chyba normalne, że własne dziecko też jakoś oceniamy. [...] > Nie rozumiem Waszego oburzenia. [...] > Nie podejmuje tu dyskusji czy lepiej mieć blondynka czy chorego na > coś synka, bo sprawa jest oczywista. I takie gadanie byłoby głupie. > Ale czy chore dziecko czy zdrowe to > dostrzegamy w nim cechy, które nas zachwycają i te, które mogłyby > być troszkę inne... Właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
azille Wszystko mi się podoba 22.09.07, 20:22 Nawet jakby był łysy i pryszczaty też bym kochała bo to moje dziecko z mojej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Wszystko mi się podoba 22.09.07, 20:27 Ja w swojej też nic bym nie zmieniła chociaż tylko korol włosów i nosek ma po mnie reszta cały mąż .... Kocham ją ponad wszystko choc ma dopiero 18 dni i uwielbiam nawet to że czasmi na mnie naleje albo rzuci pawiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Wszystko mi się podoba 22.09.07, 20:45 azille napisała: > Nawet jakby był łysy i pryszczaty też bym kochała > bo to moje dziecko z mojej krwi. No, ale pytanie było "co byście zmieniły" a nie "za co nie kochacie". Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 lol 22.09.07, 21:25 głupszych tematów już nie było? heh "mankameny urody" - kosmiczne stwierdzenie w przypadku dzieci, które zmieniają się z dnia na dzień, to po pierwsze. po drugie - jednym się podobają blondynki, innym brunetki. o gustach się nie dyskutuje. po trzecie... no która matka może tak zupełnie szczerze, z głębi serca powiedzieć "moje dziecko ma brzydkie to czy tamto"? Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 23.09.07, 15:12 Rózne dzieci widziałam,ładniejsze,brzydsze, nawet całkiem jakies takie...nieładne,ale...moje podoba mi się bezkrytycznie.Może jestem zaslepiona? Marcelek ma długie włoski ciemny blond ( po urodzeniu były czarne), ciemniejszą karnację, ciemne oczka i generalnie delikatną urodę. Nic bym w nim nie zmieniła. Czasem jak się złości zrobi brzydką minę,ale to tylko mina. Zmieniłabym natomiast w zachowaniu ,bo płaczek z niego i raczej wymagający bobas Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 25.09.07, 10:44 owszem, wszystko mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dziagu Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 25.09.07, 11:47 Czytam Wasze posty i tak trochę oczom nie wierzę. Jestem w 38 tyg. pierwszej ciąży, jeszcze nie widziałam swojej córki, ale jednego jestem pewna - przenigdy nie skrytykuję jej wyglądu ani przed nią ani przed innymi ludźmi (nawet na forum), choćby była najbrzydszym dzieckiem świata. Mam bardzo krytyczną matkę i to tak powierzchownie krytyczną tzn. jej oceny dotyczą przede wszystkim wyglądu zewnętrznego. Mam ponad 30 lat i do tej pory pamiętam uwagi sprzed 15-20 lat: jakie ty masz brzydkie stopy, skąd ty masz tyle pryszczy itp. Nawet teraz, pomimo że wyglądam bardzo dobrze, lepiej niż przed ciążą, wyszukuje moje mankamenty. Gdy dowiedziała się, że urodzę dziewczynkę, stwierdziła "faktycznie,zbrzydłaś". Moja matka jest prostą, niewykształconą kobietą, kocham ją najbardziej na świecie i mówiąc szczerze nie przejmuję się teraz jej uwagami, ale w dzieciństwie kształtowała moją samoocenę jako kobiety. I ta samoocena nie jest nawet średnia. Pamiętajcie dziewczyny, że nawet nic nie znacząca uwaga (np. żartobliwe "Brzydalu")czasami może mieć złe skutki... To rodzice budują samoocenę swoich dzieci od najmłodszych lat. Szczególnie chyba u dziewczynek to poczucie atrakcyjności jest bardzo ważne. Dlatego ja moją córkę już w tej chwili nazywam "Ślicznotką" i nie zmienię tego przezwiska, nawet jeśli będzie miała uszy większe niż głowa Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Do dziagu 25.09.07, 13:09 Cenne uwagi. Tez miałam dośc krytyczną matkę (szczególnie a propos pseudonadwagi w okresie dojrzewania) i dlatego jestem wyczulona na rzeczy które opisujesz. Natomiast pamiętaj, że to że teoretycznie "wolałabym" żeby moja mała miała ciemne włosy zamiast blond nie znaczy, że co najmniej 10 razy na godzinę nie mówię jej, że jest śliczna, przecudna oraz że jest najpiękniejszym dzieckiem w Warszawie ;-> PS. Ale jakby miała czarne włosy byłaby jeszcze śliczniejsza, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviacokolada Re: Do dziagu 26.09.07, 10:16 Racja. Ale jesli widze ze moja ma juz uszy prawie wielkosci glowy to zrobie wszystko aby te uszy nie przslonily jej swiata i zagryze kazdego kto sprawi je przykrosc wytykajac to...jest slicznotką i masz racje , ze moja glowa aby byla tego pewna Odpowiedz Link Zgłoś
sylviacokolada Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 25.09.07, 14:25 Moja jest przeciez najpiekniejsza nigdy piekniejszego dziecka nie widzialam a tak serio to mimo matczynego kochania widze te wielkie odstajace radarki......... Odpowiedz Link Zgłoś
a.rebecka były pewne badania... 25.09.07, 14:30 juz nie pamiętam gdzie i kiedy to czytałam, ale bardzo zapadło mi to w pamięci, bo wydało mi się dziwne... otóż okazało sie, ze dzieci atrakcyjniejszych rodziców mają mniej wypadków i urazów w okresie wczesnego dzieciństwa niż dzieci rodziców mniej urodziwych. zastanawiano sie nad przyczyna i uznano, że to dlatego, że dzieci łądnych rodziców sa ładniejsze, więc rodzice czesciej i dłużej na nie spoglądają...potem stwierdzono wręcz, że nie można łączyć urody rodziców z niską wypadkowością ich dzieci, bo w zasadzie chodzi tylko o urodę bobasów, a jak wiadomo brzydcy rodzice mogą mieć piekne dzieci i na odwrót. Swoją droga uważam, że są dzieci brzydkie i są dzieci piękne, zupełnie tak samo jak dorośli, i chyba nie zawsze dla rodziców jego dziecko jest najpiekniejsze. Najukochansze owszem, najsłodsze, najmojsze i w ogóle, ale chyba zdarza się że uznajecie, że jakiś bobas jest ładniejszy, albo równie ładny jak wasz. moja mała choc ładna ma odstające duże uszy, uchla wręcz, i postaram się w związku z tym, że widze jej mankament wychować ją tak, by nie miała na tym punkcie kompleksów. A wiem jaki to ból być zakopleksinym dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tatko1 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 26.09.07, 20:47 Witajcie. Mi się mój podoba. Mówimy z mężem o Adasiu , że jest "przekochany" tzn bardzo kochany, miły, fajny. Dodam, że kilka lat czekaliśmy na dziecko i mieliśmy chyba tylko niewielką nadzieję.Ale jak już się pojawił to jestem zachwycona jaki jest mądry, jak się rozwija, co potrafi. Na razie chyba wszystko mi się podoba. No i powiem, że szczególnie jak byl malutki-przez pierwsze miesiące to lubiłam się często w niego wpatrywać, nie mogłam oczu oderwać taki był fajny. Teraz to już proza życia, próbuję nadążyć za obowiązkami. Aha,męża mam przystojniaka, sama jestem z wyglądu raczej mało atrakcyjna ale lubię siebie, a Adaś jest tak jakoś zgrabnie "skomponowany" z cech nas obojga że wychodzi z tego naprawdę zgrabna przjemna całość- nowa osoba,to mnie dopiero zadziwia jakie to jest wszystko wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
monica_belluci1 Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 26.09.07, 21:42 U mnie jest tak: Moje dzieci kocham najbardziej na świecie,dla mnie są cudne, wspaniałe, zawsze będę im kibicować w ich wyborach życiowych i zawsze będą u mnie naj. Mnie sie Oni podobają i w życiu bym ich na inne urody nie zamieniła ale potrafie jednocześnie widzieć ich mankamenty i myślę, że to absolutnie normalne i nic złego. Setki też razy dziennie mówię do nich "śliczny", "piękny", "najdroższy" itp. i zapewniam ich o mojej do nich miłości. No ale co mam zrobić jak potrafię też coś niecoś zobaczyć. Aha, kryzysu żadnego nie przeżywam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: Czy wszystko Wam się podoba w Waszym dziecku? 27.09.07, 12:27 dla mnie córa jest cudo... bo podobna nie do mnie, ale do tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Czym bardziej są podobne do męża tym gorzej... :( 27.09.07, 19:16 Bo ja go nie kocham. Jest dla mnie wstrętny i odrażający. Ale na szczęście są bardziej podobne do mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś