ap77 26.11.07, 19:07 czy wszystkie bobaski tak maja? Czy to zawsze oznaka alergii (jak najprawdopodobneij w naszym przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylkoty0 Re: Glosne, smierdzące bączki 26.11.07, 19:35 Witaj!!! Mój mały tez tak ma on jest na bebilonie pepti to moze lepiej ze puszcza bączki bo dzięki temu nie ma kolek> Odpowiedz Link Zgłoś
goniapa Re: Glosne, smierdzące bączki 26.11.07, 21:00 witam, moj "cyckowy" bobas tez tak ma, czasem glosniejm czasem ciszej, i dosc smierdzäco!mysle , ze to ma zwiäzek, z tym, co ja jem, a sie nie oszczedzam, a maly lepiej zeby pierdzial jak statek niz mial kolki Odpowiedz Link Zgłoś
vipia Re: Glosne, smierdzące bączki 26.11.07, 21:30 Moj maly (3 miesiace)od dwóch tygodni pije Bebilon Pepti i też strasznie śmierdzące i głosne bąki puszcza.Poza tym rzadziej robi kupę - raz dziennie bądź co drugi dzień. Kupa jest wyjątkowo paskudna: papkowata i śmierdzi jak diabli. Wcześniej dawalam mu Nutramigen i wszystko było ok.Od jakiegos czasu już nie bardzo mu nutramigen smakował i cuda wyprawiał przy karmieniu. Zmienilam mleko i teraz pierdzi jak najęty. Moze to ten Bebilon? Hmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Glosne, smierdzące bączki 27.11.07, 14:04 kurcze ale moj jest na moim mleku, kupe robi tylko 2 x na tydzien,kolki wlasnie przechodzimy,a baczkii tak puszcza (i placze przy tym) Odpowiedz Link Zgłoś
megi-3 Re: Glosne, smierdzące bączki 27.11.07, 15:31 moja mala miala te same objawy co u ciebie proponuje zastosowac trilak dostepny bez recepty kupy robi terz codziennie a na wet 3 na dzien i proponuje zeby mamuska jadla 2 razy dziennie kiwi rewelka kolki i zaparcia z glowy i dziecko sie nie meczy Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: Glosne, smierdzące bączki 27.11.07, 14:57 u nas też tak było na szczęście juz przeszło a nosy całe Odpowiedz Link Zgłoś