monikapaulina 15.06.08, 21:49 Moze ma ktoras z Was pomysl co moge mojej kolezance kupic z okazji narodzin syna.tak dumam i nie nie moge nic wydumacja od niej dostalam wisirek chlopczyka i za bardzo nie chce sie powtarzac.z gory dziekuje za podpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister.ka Re: prezent dla mamy 15.06.08, 23:04 Ja dostałam duży album na zdjęcia - taki, w którym zdjęcia wlepia się pod folię. Zrobiłam z niego "Kronikę Rodzinną" - są w niej, obok zdjęć, wydruki z usg, odciski łapek robione farbką, karteczka identyfikacyjna ze szpitala,pukiel włosków poraz pierwszy obciętych, bilet z pierwszej przejażdżki tramwajem. Także moje notatki typu "pierwszy ząbek", "Pierwsza łyżeczka soku", zanotowane pierwsze słowa... Kronika rośnie (to już 4 część!)i teraz Synek sam może ją oglądać (co bardzo lubi!)i wspólnie ją uzupełniamy. Inszy prezent to ozdobne, tekturowe pudełko, w którym przechowujemy pamiątki trójwymiarowe, np pierwsze śpioszki, pampersika rozmiar mini,obrączkę identyfikacyjną ze szpitala, pierwszą grzechotkę, pierwszy rysunek, kartki okolicznościowe z życzeniami urodzinowymi itp... Odpowiedz Link Zgłoś