jeanne.antoinette 17.09.08, 14:25 Dziewczyny, czy organizowałyście chrzciny w domu, czy "na mieście"? Jaki lokal poleciłybyście w W-wie na Białołęce? Ile osób zaprosiłyście na chrzciny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szachula30 Re: Lokal na chrzciny 17.09.08, 14:30 My organizowaliśmy w domu, dla najbliższej rodziny i chrzestnych miejsca starczyło. Tylko niestety jest dużo gotowania... Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Lokal na chrzciny 17.09.08, 14:36 "Na mieście",a to z tego względu że mamy bliźniaki i nie pomieściłabym gości w naszym mieszkaniu.I jaki komfort!!Przyjechaliśmy troszkę zmarznięci(było zimno)a w lokalu już na nas czekał ciepły rosołek i pyszny obiadek.Mogłam zająć się goścmi i dziećmi i nie musiałam ganiać od kuchni do pokoju ani się nie denerwowałam że coś nie wyjdzie albo że się coś przypali.Jak dla mnie same plusy.Mieliśmy jeszcze mały pokoik(obok sali) gdzie mogłam zostawić dzieci jak zasnęły i nikt im nie przeszkadzał. A co do gości to zaprosiłam moich rodziców,teściów i chrzestnych.A ze chrzestni byli z dziećmi to wyszło ok 20 osób.Sama bym w domu nie dała rady na taką ilośc osób. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Lokal na chrzciny 17.09.08, 15:20 Robiłam w Twinsie na Weteranów (to chyba Białołęka Dworska się nazywa) (www.hoteltwins.pl) i byłam bardzo zadowolona. Dobre jedzenie, chociaż może trochę mało. Chrzciłam w lecie, więc impreza odbyła się na dworze, ale mają też całkiem sympatyczną restaurację. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: Lokal na chrzciny 17.09.08, 17:19 my organizowalismy male przyjecie w domu - tylko nasi rodzice i chrzestni z rodzinami, poniewaz wyszlo nam w sumie 5 dzieci stwierdzilismy, ze wygodniej bedzie polozyc dzieci spac, a i maluchy raczkujace i slabo chodzace mogly polazic po podlodze, co nie byloby mozliwe w restauracji, kk Odpowiedz Link Zgłoś