styczniowamamahani 09.10.08, 09:41 Dziewczyny poradźcie bo ciężko mi się zdecydować który fotelik wybrać : Maxi Cosi tobi czy Romer King plus, oczywiście 9-18 a może jakiś inny fotelik polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: maxi cosi tobi a romer king plus 09.10.08, 10:15 U mnie tylko te dwa wchodziły w grę. Tobi okazał się dość wąski i wysoki, ale to może być zaletą, bo dziecko więcej widzi gdyż siedzi wyżej. Tobi był tez droższy ale za to ma lepsze wyniki w testach zderzeniowych. King okazał się szerszy niż Tobi ale niższy. Za to o wiele lepiej leżał w naszym samochodzie. Był tańszy. Zdecydowaliśmy się na Romera. Córka jeździ już rok. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: maxi cosi tobi a romer king plus 09.10.08, 10:42 fotelik.info/pl/testy/grupa:9-18/ocena/malejaco/index.html Obydwa mają mniej więcej te same wyniki testów. Ja akurat zamierzam kupić maxi-cosi priori z bazą isofix, bo ten fotelik bez bazy przetestowałam przy pierwszym dziecku i byłam bardzo zadowolona. Teraz po prostu kupię wersję z bazą isofix. Odpowiedz Link Zgłoś