miracle83 30.10.08, 23:45 pewnie ten temat już był maglowany na forum, ale jakoś nie mogą znaleźć tak więc jeszcze raz- jaki kombinezon jest najlepszy na zimę?? tzn jaką firmę polecicie? z jaich materiałów? jednoczęściowy, dwuczęściowy, a może śpiworek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attiya Re: kombinezon na zimę 31.10.08, 08:17 podbijam temat - też jestem ciekawa - mam dwumiesięcznego brzdąca Odpowiedz Link Zgłoś
mimka23 Re: kombinezon na zimę 31.10.08, 10:39 Wszystko zależy od wieku dziecka. Takie malutkie np. do pół roczku to na pewno lepiej będzie się czuło w kombinezonie jednoczęściowym, takim z jakby "klapką" z przodu, zapinaną na dwa zamki po boczkach (łatwiej się taki kombinezon wkłada). Ja miałam taki z zamkiem pośrodku na początku i z wkładaniem dziecka do niego był horror, więc osobiście nie polecam. A teraz maly ma 8,5 miesiąca i mamy taki dwuczęściowy, z firmy Wójcik. Spodenki na szelkach podszyte polarkiem i kurtka z kapturem. Bardzo fajny. Chciałam taki ponieważ łatwiej takiego większego brzdąca np.w sklepie wypakować z kurtki, i nie jest mu za gorąco, a spodenki zostają. Wójcik może nie jest najtańszy, ale robi kombinezony ze ąświetnych materiałów, także polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś