magda1984_4 19.11.08, 12:15 czy spotkala sie ktors z mam z uczulenie na pieluchy??zmienilsimy pieluchy malemu bo nie bylo pampersow i caly wysypany jest,chyba ze po czyms innym ale myslimy ze jednak to pielucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatkaa32 Re: uczukenie 19.11.08, 12:50 tak, spotkałam się z czymś takim. Moja córka dostała wysypki po pieluchach z Biedronki. Chyba pupa Twojego dziecka już "wybrała" rodzaj i producenta pieluch. Wybredna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1984_4 Re: uczulenie 19.11.08, 13:33 wybredne te dzieci naprawde!!ale mnie uspokoilas troszkemaly ma dopiero 3tyg,ale od urodzenia mial pampersy ale ze wzgledu ze nie bylo kupilismy happy bella i mam nadzije ze to od tego,on nie chrostek tylko takie plamki,jak dlugo to schodzi??mysle jeszcze o oliwce z jonshona bo polozna mowila ze czesto uczula.teraz czekam az mu to zejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: uczulenie 19.11.08, 15:14 wykąp dziecko w sodzie albo w krochmalu- pomoże na podrażniony tyłeczek Odpowiedz Link Zgłoś
magda1984_4 Re: uczulenie 19.11.08, 15:38 on podraznionej pupci wlasciwie nie ma,me czerwone malutkie plamki,nie krostki na calym ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
silyya Re: uczulenie 20.11.08, 15:15 Tak na wszelki wypadek oliwkę też zmień.Mój synek jest uczulony na wszelkie kosmetyki od Johnsona. Odpowiedz Link Zgłoś