lilka3012 01.12.08, 08:40 bo przez moja niuńke to najbardziej uwielbiany jest pilot do tv. Zadne zabawki, grzechotki, gryzaczki. Lubi tez misia pluszowego ale nie misia samego w sobie tylko metke z bokuno i jeszcze nasze palce lubi gryzc a ma dwa zabkia u was jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag_maja Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 08:43 syn 4 m-ce: po pierwsze - swoje ręce po drugie - wygłupy starszego brata Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 08:54 lubi grzechotki zwłaszcza krowę która ma elementu plastikowe i luszowe uwielbia wcinać kpytka przebojem jednka są wszelkiego rodzaju folie i reklamówki oczywiscie pod ścisłą kontrolą! Odpowiedz Link Zgłoś
niecierpliwa3 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 09:19 Mój też uwielbia szarpać taką krowę, która wisi u niego w łóżeczku. Jest fanem swojego odbicia w lustrze Wczoraj zafascynował go też śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaa23 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 09:51 Moja córcia uwielbia mój różowy telefon komórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
olla_1985 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 10:13 Synek-5,5 miesiaca. Najbardziej lubi: gryzc mamusine i tatusine palce ogladac swoje rece i je gryzc ogladac i dotykac swoje stopy gadac do czerwonego szalika wujka jak mama trzepie wlosami targac tate za wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 10:13 Mojego Misiula najbardziej to fascynuje chyba śliniak, kazdy, czy na szyjce, czy tak luzem, poza tym wszelkie kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 11:18 telefon komórkowy, piloty RTV, klawiatura laptopa; wszystko co szeleści: worki foliowe, reklamówki, paczka pieluch; kable wszelkie opakowania kartonowe - najlepiej duże jednak nie do pobicia jest muzyka z filmu: AMELIA ...i śpiewanie przez mamę "Kaczki dziwaczki" Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 11:52 Dużo rzeczy fascynowało mojego synka, ale najbardziej był znieruchomiały i miał najszerzej otwarte oczy oraz buzię (z fascynacji), gdy po raz pierwszy zobaczył... PADAJĄCY ŚNIEG Odpowiedz Link Zgłoś
miodunka08 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 13:41 klawiatura od komputera - jak tylko zobaczy od razu pisk, żeby w nią walić łapkami Odpowiedz Link Zgłoś
silyya Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 13:50 Absolutne hity to pilot od telewizora,mikrofon od skypa,tatusiowe włosy,moje i męża palce(lepsze od wszelkich gryzaków). A ostatnio doszło otwieranie szuflad. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusia87.0 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 13:56 Kolorowa z gazeta w twarza na okladceMala smieje sie w nieboglosy Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia70 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 15:46 Mojego 7 tygodniowego synka fascynuje kubus puchatek który jest przyklejony do kafelek w łazience. Kiedy kłade go na przewijaku ma widok wprost na niego. Śmieje sie, wydaje rózne odgłosy zadowolenia i macha rączkami i nóżkami - wnioskuje że lubi swojego kolege Kubusia Puchatka ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 16:48 Pilot tv,klawiatura laptopa,tel.komórkowy,swoje rączki,paluszki(potrafi w ogromnym skupieniu przygladać się im na wszystkie możliwe strony),włosy i obowiązkowo turban z ręcznka na mojej głowie,piorąca pralkacórka ma 6 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 17:01 Wszelkiego rodzaju kable,ładowarki,tel kom,pilot(chyba chodzi o kolor czarny),okruszki z ziemi i lustro w naszej sypialni.Wiecznie obłapane i oblizane a ze jest ich dwoje to nie nadązam sprzątać.Mają 9,5 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot_666 Nie bede oryginalna :) 01.12.08, 17:00 babcia na ekranie jak rozmawiamy przez skypa reklamy w tv - gapi sie z otwarta buzia (reszta programu go nie rusza) gazety ktore czyta mama (po przeczytaniu przez Stasia juz sie ich nie da czytac) Kubki, szklanki, kufle z ktorych ktos pije - Stas tez chce sie napic. Kudlaty ogon kocura piskajaca zyrafa na macie edukacyjnej Mama czytajaca lokomotywe Tuwima Wlasne raczki i nozki - oglada i wklada do buzi. Moje i tatusia rece - oglada i wklada do buzi pilot od tv i telefon, Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuchna_symphonica Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 17:14 mój synek ma 3 mies i jest zauroczony oczami i uwielbia pchać łapki do buzi i tulić się do pieluchy... Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 17:17 Piloty, telefon a najbardziej baza-ladowarka, moje wlosy, wiszenie na nogawce spodni, zdejmowanie oslonek z brzegu stolika. Odpowiedz Link Zgłoś
anek1803 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 17:21 u mnie-8,5 miesiaca-piloty, komórki,podstawa a poza tym włosy, moje pantofle uwielbia gryźć, jak tylko gdzieś zobaczy, to matko, pędzi jak oszalała, nie zawsze zdąże je "zwinac" jej z przed nosano i oczywiscie metki od wszystkiego, zabawki nie są tak interesujace, ale te metki...! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 17:35 synek 8,5 m-ca fascynują go buty, ale tylko na nogach - zdejmuje nam kapcie i rozwiązuje sznurowadła , okulary dziadka, moje włosy, kalkulator, mata ze stołu (taka pleciona z trawy), rozwijanie i darcie papieru toaletowego, no i hit - włączona kuchenka mikrofalowa - gdy tylko słyszy, że ją włączamy, leci do kuchni i się gapi, a gdy mu się zasłoni, to krzyczy i tak się ustawia, żeby na swój "telewizorek" popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
barasia Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 20:35 Niecale 3 miesiace kran w lazience, niania elektroniczna angelcare (od kiedy pamietam wgapaial sie w nia na przewijaku), twarz mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
ziomas.1 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 20:37 Włączony telewizor, pilot do telewizora, zwierzątka na karuzeli,pielucha na buzi (albo inna tkanina,które celowo sobie naciąga i ściąga), lustro u babci w przedpokoju, wszystkie niespodziewanie dochodzące go dźwięki; paluszki rąk i ostatnio nóg- duży palec świetnie się ssie ),hitem są jednak ręce dziadka i wszelkiego rodzaju krany,a szczególnie gdy leci z nich woda. Fajne są też wszelkie pojemniki kuchenne z czymś,co grzechocze Odpowiedz Link Zgłoś
m_laczynska Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 01.12.08, 20:54 Mój ma kilka fascynacji: -telefon komórkowy (zapluł doszczętnie - mam nowy) - laptop, ale nie dostaje, więc fascynacja powoli mija - słone paluszki (wiem, że nie powinien, ale tak jakoś wyszło...) - i małe papierki z jakimś napisem np. metka z zabawki. Z zabawek toleruje piłkę i książeczki do kąpieli, ewentualnie różne kubeczki (plastikowe). Odpowiedz Link Zgłoś
lilka3012 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 09:13 czyli wychodzi na to, ze ulubiona zabawka naszych dzieci jest pilot do tv, ach te dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
olunia882-to-ja Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 09:40 synek 7,5 m - to co uwielbia najbardziej to kontakty w scianach, lub jeszcze bardziej podlaczone ladowarki itp, puste plastikowe butelki, metki w zabawkach , i piloty. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka321 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 10:45 5 miesięcy i najbardziej interesuje go telewizor i ekran komputera oraz wszystko to co można włożyć do paszczy bo ząbkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 11:04 moj lubi wszystko na co mu nie pozwalam Odpowiedz Link Zgłoś
anew3 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 12:56 Dokladnie tak samo:metki, pilot, tel kom,opakowania plastkowe po kremach, moja bizuteria, tez mnie potrafi ugryzc w palec, musze uwazac! Odpowiedz Link Zgłoś
1beata31 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 13:08 3 miesiące- włączony telewizor twarz taty-wtedy aż krzczy, lustro,i grę strzelanie do bąbelków na kompie. Aha dziadka jak jest w czerwonym sweterku a drugiego z brodą jak chce go zabrać do Jędrusia na piwo(ma tylko odemnie wyciągnąć 2 dychy) Odpowiedz Link Zgłoś
monika8484 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 15:12 synek 7,5 miesiąca... swoje paluszki, stopy - uwielbia się składać w kanapkę i wkładać stopy do buzi, pilot od telewizora, telefon... włosy, a szczególnie długie... kubki, bo sam chętnię sam by się napił, wszelkie metki od misiów, a nie same misie, odbicie w lustrze, a ostatnio padający śnieg - jak zobaczył pierwszy raz otworzył szeroko buzię i oczka,a póżniej się tak fajnie śmiochał.... Odpowiedz Link Zgłoś
glu-sia Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 15:57 moja córcia (6 mies.) lubi dokładnie to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaqwerty Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 16:48 mój synek (4 miesiące) zachwyca się na widok książeczki o pingwinie a zaczyna się cieszyć jak zaczynam mu czytać Odpowiedz Link Zgłoś
albero333 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 16:53 synek 9 m-cy - hit to termometr do ucha - aż ręce chodzą żeby dać, pilot, krem lipobase, telefon komórkowy, gruszka do nosa (oczywiście wymyta) pudełko po chusteczkach nawilżających, matki z bambusa, twarze nowych osób i drapanie materaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ice100 Re: co najbardziej fascynuje wasze niemowlaki? 02.12.08, 21:55 Lampa = w kazdym wydaniu, sznureczki od czapki w buzi Odpowiedz Link Zgłoś