aniakloska 19.01.09, 15:29 czy mogę dodać połowę żółtka do zupy z mięsem ? czy tylko do jarzynowej ?jak wy to robicie drogie mamy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glu-sia Re: żółtko do zupy 19.01.09, 15:51 Tylko na początku dodawałam żółtko do zupy jarzynowej. Ale teraz (córeczka ma 7,5 mies.) dodaję do zupy z mięsem - ale wybieram te zupy, które mają trochę mniej składników. Np. moja córeczka lubi żółtko z zupą HIPP'A - dynia z indykiem Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
eia1 Re: żółtko do zupy 19.01.09, 16:03 zapytam sie przy okazji jak czesto podajecie zoltko ? tzn. ile razy w tygodniu ? czy moze codziennie ? moja corcia ma 9m-cy do tej pory dawlalam jej zoltko 2,3 razy w tygodniu i nie wiem czy wlasciwie, zapomnialam sie o to zapytac ostatnio pediatry Odpowiedz Link Zgłoś
glu-sia Re: żółtko do zupy 19.01.09, 16:45 Od pediatry wiem i z poradników też, że na początku 1/2 żółtka daje się co drugi dzień. Moja córeczka ma 7,5 mies. i daję jej ok. 3 x w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dg2604 Re: żółtko do zupy 20.01.09, 16:36 dokladnie 1/2 zoltka co drugi dzien,w 9 miesiacu cale mozna nawet codziennie,w 10 cale jajko...mozna je dodac nawet do kisialku na przemian z zupka...na forum butelkowym pani doktor napisala schematy zywienia na kazdy miesiac. poczutajcie-przypiete pinezka na gorze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś