bambo.pl 26.01.09, 05:56 Dziewczyny mam pytanie moja ma la Julka ostatnimi czasy po zmianie mleczka ze zwykłego bebilonu na bebilon AR przeciw ulewaniom codziennie rano robi wielkie conieco do pieluszki czy to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbw78 Re: codzienna kupka czy to normalne ? 26.01.09, 09:20 jeśli kupka nie jest rzadka-biegunkowa to normalne, dziecko może robić nawet 3 kupy dziennie, najwłaściwsza konsystencja to papka Odpowiedz Link Zgłoś
gigiania Re: codzienna kupka czy to normalne ? 26.01.09, 09:39 Ja też podaję Bebilon AR i mój synek czasami robi nawet dwie kupki dziennie.Jedna ma taką papkowatą postać, a druga np jest już bardziej zwięzła (taka plastelinowata). Ale jedna minium dziennie zawsze jest. Także nie masz się czym martwić Odpowiedz Link Zgłoś
asialili Re: codzienna kupka czy to normalne ? 26.01.09, 10:12 hehe ciesz sie ze dziennie i nie ma zaparc, a ty co ile robisz kupe? no widzisz pewnie tez dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
maja-pl Re: codzienna kupka czy to normalne ? 26.01.09, 10:14 normalne moj maly smyk potrafi zrobic 2,3 razy dziennie kupki Odpowiedz Link Zgłoś
marzenciaf Re: codzienna kupka czy to normalne ? 26.01.09, 15:50 czym tu się martwić jedna kupka dziennie to nawet jest pożądana, mój synek robi czasem jedną a czasem 3 i się tym nie martwię tylko biorę się do roboty i przewijam. Jeśli kupka nie jest zielona i nie zbita to wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś