iv-o 02.02.09, 16:50 Żel sprawdzony i polecany, ale kończy mi się u mnie Polska wschodnia nie mogę go dostać, mówią, ze cena wzrosła 200% i nie wiedzą czy będzie. Pomóżcie, dajcie znać gdzie można go kupić w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja.sunshine Re: ORAJEL poszukiwany 02.02.09, 18:45 www.orajel.pl/html/index.php?page=1,0&menu[id]=25 Odpowiedz Link Zgłoś
naszaheidi Re: ORAJEL poszukiwany 02.02.09, 21:08 U mnie byl przynajmniej w zeszlym tyg-Sadyba,warszawa. ja mam orginalny z usa,i kolor oraz smak jest intensywniejszy od tego kupionego w PL,nie wiem dlaczego?Nie dzala za bardzo u corki Odpowiedz Link Zgłoś
emka001 Re: ORAJEL poszukiwany 02.02.09, 21:30 hej, a skąd jesteś? byłam przedstawicielem farmaceutycznym i sprzedawałam ten preparat - chętnie Ci pomogę, ale muszę wiedzieć z jakiego miasta jesteś i gdzie Cię wysłać pisz tutaj albo na adres gazety. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
beamaz1 Re: ORAJEL poszukiwany 22.02.09, 20:58 ja też poszukuje żelu dla niemowląt Orajel i Calgel. Jestem z Krakowa i w żadnej nie mogę dostać, Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: ORAJEL poszukiwany 22.02.09, 23:09 a czy ten Orajel jest lepszy niż np. bobodent? Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sacran Re: ORAJEL poszukiwany 11.03.09, 10:59 witam a w Trójmieście można dostać gdzieś ten żel??? Odpowiedz Link Zgłoś
emka001 ORAJELu nie ma już w Polsce 12.03.09, 09:20 Niestety firma,która zajmowała się dystrybucją ORAJELu w Polsce wycofała się z dalszej działalności w tym zakresie. Nie wiem jak w innych krajach Europy,na pewno jest w Stanach.... Pozdrawiam wszystkie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś