demetrios79.pl 12.02.09, 21:01 Hej,używacie chusteczek nawilżanych do wytarcia buźki maluszkom? czy tylko do pupci,ewentualnie ciałka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi071984 Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 12.02.09, 21:23 nie tylko do pupci Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 13.02.09, 00:58 Ja używam do buzki i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
igna-sia Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 12.02.09, 22:28 Jeśli nie ma nic innego pod ręką to mi się zdarzy, ale generalnie tylko do pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_olka Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 13.02.09, 10:45 Również do buźki czasami,ale używamy tych bezzapachowych Pampers i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
bukmacherka34 Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 12.02.09, 22:28 jak nie mam nic pod ręką to przetrę rączki,buzię też,nic małemu nie jest,żadnych wysypek Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuchna_symphonica Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 13.02.09, 10:30 ja używam do wszystkiego, do buzi, do rączek i do pupy, a wieczorem (kąpię synka co 2 dzień) do wytarcia całego ciałka. nie mAm z tym problemu chociaż mój smyk ma azs. Używam chusteczek dzidziuś( niebieskich) to jedne z najtańszych i najleprzych moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Chusteczki nawilżane do twarzy?? 13.02.09, 15:09 Tak.Do wszystkiego używam.Do wytarcia róznych części ciała dzieci od buzi po tyłki. Najlepsze są do wycierania tv po ataku małych rączek na ekran-ALE TO TAK NA MARGINESIE :p Odpowiedz Link Zgłoś