asek5 07.04.09, 15:25 Drogie mamy polećcie mi dobra butelkę do picia wody i herbatek, Moja Patusia ma 3 miesiące w tej chwili mamy butelkę i smoczek NUK niestety bardzo się krztusi. Muszę kupić nową ale zupełnie nie wiem jaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerfetka8801 Re: Butelka do herbatki 07.04.09, 15:35 avent ma super smoczki i butelki.moja mała ma 8 miesięcy i do dziś pije mleko i wodę ze smoczków z numerem 0- a wiec z najmniejszą dziurką.moja mała raz miała w buzi taki smoczek do butelki i absolutnie nie chciała z tego jeść (chodzi mi o nuk) Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Butelka do herbatki 07.04.09, 18:51 Mój syn najpierw używał aventu i były ok, potem zmienił na tommee tippee i sa jeszcze bardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: Butelka do herbatki 07.04.09, 19:12 u nas sprawdza się od początku nuk ale silikonowy. Kauczukowy był za miękki. Używam też doddie (mają fajny system 1-2-3 dziecko reguluje sobie samo 'siłę strumienia') ale nie wiem, czy są dostępne w Polsce. -- Zdobyliśmy Południe Odpowiedz Link Zgłoś
linkap_wawa Re: Butelka do herbatki 08.04.09, 20:50 Ja podaje wode z butelki i smoczka Avent (z najmniejsza dziurka). Zauwazylam jednak, ze dziecko najczesciej sie krztusi jak nie chce pic. Zasysa smoka bo mysli ze to mleczko, a jak posmakuje i okaze sie ze zamiast mleczka leci woda to przestaje polykac i dlatego sie krztusi. Jak jest spragniony to przelyka bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-tuska Re: Butelka do herbatki 09.04.09, 10:08 Polecam tommee tippee ! Są naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
magdahaaa Re: Butelka do herbatki 09.04.09, 11:55 hej. moj syn tez sie krztusil, nawet pijac z aventu, wogole to wyprobowalam wiele, i jemu przypasowala butelka antykolkowa dr. browna ... pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
lidiakuhn Re: Butelka do herbatki 24.04.09, 13:40 my również mieliśmy problem z krztuszeniem. kupiliśmy butelkę LOVI i teraz jest ok a do mleka TOMMEE TIPPEE Odpowiedz Link Zgłoś
milka.4 Re: Butelka do herbatki 24.04.09, 15:50 moje dziecie ma dwie butelki do napojów : avent, oraz canpol babies tylko ze smoczkiem silikonowym, no i porównującto lepiej mu się pije z cznpola, ale ważny jest smoczek, bo do butelki jest dołączony kauczukowy ten odpada, bo z niego nie chciał pić Odpowiedz Link Zgłoś