Dodaj do ulubionych

hustawka???

25.05.09, 10:17
hej, widzialam ostatnio fajna hustawke fisher price, 3 w 1. mozna wsadzic
dziecko do takiego specjalnego fotelika, i wlaczyc bujanie na roznych
predkosciach. kosztuje okolo 400zl, dlatego pytam czy ktos mial i czy sie
sprawdzilo. moj synek ma 1 miesiac.
Obserwuj wątek
    • myszka_1405 Re: hustawka??? 25.05.09, 11:18
      takie rzeczy typu hustawka to sie uzywa jak dziecko bedzie sztywniejsze, jak zacznie samo siadac.... zeby kregoslupa nie skrzywic....
      i nie sadze zeby to na dlugo starczylo.... dziecku szybko sie nudza zabawki....
      • habibeti Re: hustawka??? 25.05.09, 11:56
        no tak, ale dziecko jest tam lezace, nie siedzace.
        wklejam linka:
        www.allegro.pl/item639916037_fisher_price_41_hustawka_lezaczek_delux_3w1_w_w.html
    • semi-dolce Re: hustawka??? 25.05.09, 11:22
      My mamy taką na baterie brighstars - sprawdziła się jak najbardziej, dziś
      jeszcze czasem używamy.
      • semi-dolce Re: hustawka??? 25.05.09, 11:23
        Tzn. dziś mój syn ma 7 miesięcy smile
        • devina Re: hustawka??? 25.05.09, 12:11
          U nas też się sprawdza. Przez pierwsze 3 mis. mały zasypiał w ciągu dnia właśnie
          w huśtawce a ja mogłam coś porobić w domu. Spał nawet czasem po 3 godz. bez
          przerwy. Obecnie syn ma 6 mies. i też lubi się huśtać ale już nie zasypia.
          • myszka_1405 Re: hustawka??? 25.05.09, 15:03
            devina napisała:

> U nas też się sprawdza. Przez pierwsze 3 mis. mały zasypiał w ciągu dnia właśni
            > e
            > w huśtawce a ja mogłam coś porobić w domu. Spał nawet czasem po 3 godz. bez
            > przerwy. Obecnie syn ma 6 mies. i też lubi się huśtać ale już nie zasypia.

ty chyba zartujesz.... w hustawce od pierwszych tygodni zycia?!?!?!
            • devina Re: hustawka??? 25.05.09, 23:11
              Wyobraź sobie, że nie żartuję. Chyba zależy jaka to huśtawka.
            • monnap Re: hustawka??? 26.05.09, 04:25
              Moje dziecko tez bylo w hustawce praktycznie od urodzenia - tak sa
              one przeznaczone dla bardzo malych dzieci. Jest to bardzo
              pozyteczne urzadzenie. Moj syn spi w niej w ciagu dnia i ma sie
              calkiem dobrze.
    • a-asienka Re: hustawka??? 25.05.09, 12:10
      Mój synuś dostał taką huśtawkę na chrzciny - miał wtedy 2 miesiące -
      sprawdza się super - teraz ma 8 miesięcy i jeszcze mu służy - można
      zrobić z tego też leżaczek bez bujania. Świetna do usypiania...
      • kaka-llina Re: hustawka??? 25.05.09, 12:59
        Mi się podoba!! chyba też taką kupię!! widziałam używane na ebay znacznie taniej!
    • smolkowicz_a Re: hustawka??? 25.05.09, 14:32
      A ja miałam właśnie fisher price. To chyba najlepszy wynalazek na świecie. Mały
      "huśtał" się od 4m do 9m. Uwielbiał melodyjki, kręcące się rybki i nieraz
      zasypiał w huśtawce.
      • andzia_s Re: hustawka??? 26.05.09, 05:25
        Moja córka ma taka huśtawkę :
        www.allegro.pl/item645893507_fisher_price_hustawka_lezaczek_z_projektorem_vip.html
        Sprawdza się znakomicie. Mamy ją prawie od urodzenia. Dziecko może w niej spać,
        a później posłuży nawet jako "fotelik" do karmienia smile Ja polecam.
        • magab28 Re: hustawka??? 26.05.09, 08:03
          my też mamy taka jak andzia i musze przyznać że to chyba najlepsze urządzenie na
          świecie, polecam jak najbardziej, moja córcia bardzo lubi w niej leżeć smile
    • habibeti Re: hustawka??? 26.05.09, 09:31
      widze ze raczej chwalicie, napiszcie tylko czy opcja bujania na boki jest wazna.
      bo to juz 200zl drozej.
    • zebroid_dziki Re: hustawka??? 27.05.09, 08:15
      my tez mamy hustawke fishera i jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Mala ma teraz 3,5 miesiaca i od jakiegos miesiaca uwielbia sie hustac smile dodatkowo sa melodyjki, grzechotki i swiatelka, ktore przyciagaja jej uwage. Zdarzalo sie, ze Mloda zasypiala w tej hustawce, ale czesto potrafi po prostu sie bujac przez 1,5 godziny. Poza tym zabieramy hustawke wszedzie, gdzie jedziemy- na dzialke czy do rodziny. Mysle, ze warto szarpnac sie na taki zakup.
      • dziabula27 Re: hustawka??? 27.05.09, 13:08
        Witam ja rownież mam taka huśtawkę jak Andzia i uważam że to był jeden z
        lepszych zakupów. Kupiłam ją gdy Iga miała 6 tygodni i na początku od razu w
        niej usypiała nawet na 3 godziny teraz ma pięc miesięcy i już nie śpi w niej
        tylko uwielbia się bujacsmile czasami buja się na boki czasami przód tył to zależy
        od jej humorusmile zdecydowanie polecam
        • mojamaja08 Re: hustawka??? 27.05.09, 13:29
          my mamy taką i właśnie chcemy ją sprzedać bo mała już woli raczkowanie
          www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23700281,Warszawa_Dla_dziecka___Akcesoria,4-155.html?lp=1
          ,ale ogólnie sprawdziła sie super-do usypiania,na kolki...mała bujała sie w niej od 2 miesiąca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka