sandra445 09.06.09, 14:22 moja mala strasznie sie poci gdy pije mleko z butelki jakby ktos jej glowe woda oblal czy to normalne ze sie tak meczy czy powinnam sie zglosic do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicca11 Re: pocenie sie 09.06.09, 21:12 Widze, ze nikt nie odpowiada, wiec ja sie wtrace Moj synek ma 14 m-cy i je mleko z piersi i przy kazdym karmieniu tez ma mokra glowke. A wlasciwie mial, bo dzis poddalismy jego wlosy zabiegowi z maszynka i juz wieczorem sie nie pocil Ja gdy bylam mala pilam tak lapczywie, ze Mama miala mokre cale przedramie A tak na powaznie: jesli dziecko poci sie na glowce przy karmieniu lub gdy sie zmeczy to wszystko OK. Wskazaniem do porady lekarskiej jest pocenie w innych sytuacjach. pozdrawiam wicca Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: pocenie sie 09.06.09, 21:26 Mój maluch ma podobnie. Pediatra powiedziała, że wiele dzieci ma taki urok, że poci się na główce. Jeśli to tylko obszar głowy, to raczej nie przegrzewasz Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad10 Re: pocenie sie 09.06.09, 21:32 moja też sie poci..widocznie taka natura Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: pocenie sie 10.06.09, 10:19 dzieci pocą się podczas jedzenia jeśli jednak uważasz,ze poci się za bardzo to ewentualnie powiedz pediatrze przy okazji-pewnie cie uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: pocenie sie 10.06.09, 13:23 Powinnaś zrobić badania na gospodarkę wapniowo-fosforanową. Być może to nadmiar wit.d Odpowiedz Link Zgłoś