aneta-250 12.08.09, 09:00 witam czy moge podac dziecku juz kubek treningowy jak nie ma jeszcze 6 miesiecy(zalecenie na kubku) synek ma 5,5 m-ca czy poczekac te dwa tyg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinaa_m Re: kubek treningowy 12.08.09, 09:04 mój ma 8 i za cholere nie chce pić z tego kubka. Kup lepiej niekapka a i nie musisz się aż tak sztywno trzymać norm co piszą producenci. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: kubek treningowy 12.08.09, 12:03 Ja mam dwadziescia parę lat i nadal nie umiem pić z tego kubka... Bubel jakich mało. Daj mu niekapek, spokojnie już możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuula83 Re: kubek treningowy 12.08.09, 13:37 a co do kubka niekapka, czy wasza dzieci też na początku miału proble z piciem z niego????? ja wczoraj małej (7,5 m-ca) dałam picie w niekapku na początku się krztusiła potem piła ale wyciekało jej po brodzie a potem ciągnęła próbowała ssać i nic nie leciało. O co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
palina22 Re: kubek treningowy 12.08.09, 15:35 ja mam 2 letnie dziecko jakos kolo 6 miesiaca chcialam nauczyc go picia z niekapka nie umie to tej pory jest mu nie wygodnie i za slabo leci gryzie ustnik prubowalam roznych modeli najlepszy jest ze slomka ale uzywam go zadko moje dziecko wygodnie pic ze zwyklego kubeczka Odpowiedz Link Zgłoś