pysia-2 Re: Nieforemna glowka 02.01.04, 10:41 Na pewno jej nie zostanie. Dzieci bardzo czesto maja nieksztaltna glowke po porodzie. Wlasciwie to dziwne jest kiedy nie maja. Mooj synek bardzo dlugo mial krzywa glowke, z jednej strony na czubku mial duze zgrubienie - pozostalosc po kleszczach :o( Jeszcze kiedy skonczyl rok widac bylo, ze ma nierowna glowke, ale coraz mniej i mniej a teraz juz jest ok :o) Trzymaj sie, coreczka na pewno wyrosnie na prawdziwa pieknosc z najbardziej ksztaltna glowka swiata :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
w190998 Re: Nieforemna glowka 02.01.04, 12:06 Witaj ,nie martw się .Dbaj aby maluszek trzymał jak najczęście główkę na odpowiedniej stronie.Zapewnij więcej atrakcji z tej prawidłowej strony. Moja Ola miała bardzo krzywą główcię bo upodobałą sobie jedną stronę. I to nie tę gdzi nas widział tylko drugą, gdzie się odbiłaly cienie na ścianie. Zmieniłam jej więc pozycję w łóżeczku i jakiś czas było OK.Odwracałam jej główkę kiedy spała.Lekarz podejrzewał u niej kręcz szyjny, na szczęście były to tylko podejrzenia. Jednak bardzo pilnowałam i podkładałam z drugiej strony pieluszkę co trochę uniemożliwiało przekręcanie głowy.Teraz główka jest Ok.Nie mniej przy najbliższej okazji porozmawiaj z lekarzem może podda inne pomysły. Główka na pewno się wyrówna Pozdrawiam Beata i Ola (30m) Odpowiedz Link Zgłoś