Dodaj do ulubionych

Nieforemna glowka

01.01.04, 21:26
Obserwuj wątek
    • pysia-2 Re: Nieforemna glowka 02.01.04, 10:41
      Na pewno jej nie zostanie. Dzieci bardzo czesto maja nieksztaltna glowke po
      porodzie. Wlasciwie to dziwne jest kiedy nie maja. Mooj synek bardzo dlugo mial
      krzywa glowke, z jednej strony na czubku mial duze zgrubienie - pozostalosc po
      kleszczach :o( Jeszcze kiedy skonczyl rok widac bylo, ze ma nierowna glowke,
      ale coraz mniej i mniej a teraz juz jest ok :o)
      Trzymaj sie, coreczka na pewno wyrosnie na prawdziwa pieknosc z najbardziej
      ksztaltna glowka swiata :o))
      • w190998 Re: Nieforemna glowka 02.01.04, 12:06
        Witaj ,nie martw się .Dbaj aby maluszek trzymał jak najczęście główkę na
        odpowiedniej stronie.Zapewnij więcej atrakcji z tej prawidłowej strony. Moja
        Ola miała bardzo krzywą główcię bo upodobałą sobie jedną stronę. I to nie tę
        gdzi nas widział tylko drugą, gdzie się odbiłaly cienie na ścianie. Zmieniłam
        jej więc pozycję w łóżeczku i jakiś czas było OK.Odwracałam jej główkę kiedy
        spała.Lekarz podejrzewał u niej kręcz szyjny, na szczęście były to tylko
        podejrzenia. Jednak bardzo pilnowałam i podkładałam z drugiej strony pieluszkę
        co trochę uniemożliwiało przekręcanie głowy.Teraz główka jest Ok.Nie mniej
        przy najbliższej okazji porozmawiaj z lekarzem może podda inne pomysły. Główka
        na pewno się wyrówna
        Pozdrawiam Beata i Ola (30m)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka