Dodaj do ulubionych

mamy zrocznika 1987

12.01.10, 18:47
czesc. pozdrawiam wszystkie mamy z rocznika 87. jak radzicie sobie z
maciezynstwem?
ja chyba radze sobie bardzo dobrze,bardzo kocham swoja coreczke i
nie wyobrazam sobie zycia bez niej!smile moja corka ma 2,5 roku,
urodzilam ja wczesnie ale nigdy nie zalowalam.
Obserwuj wątek
    • aniu-tek1 Re: mamy zrocznika 1987 22.01.10, 23:43
      Cześć smile Również jestem mama z 87 smile Mam dwóch synków, 4 lata i 15 miesięcy smile Pierwszego urodziłam mając 18 lat, i również niczego nie żałuje, obydwoje są całym moim światem smilea z macierzyństwem to jest tak że są chwile lepsze i gorsze ale tak ma według mnie każda mama, moim zdaniem radze sobie bardzo dobrze a dowodem tego moga być piękne uśmiechy na małych buźkach big_grin pozdrawiam
      • justi125 Re: mamy zrocznika 1987 23.01.10, 17:08
        czesc. drugie dziecko planowaliscie? ja bym tez juz chciala ale sie
        wacham czy dam rade...
        • aniu-tek1 Re: mamy zrocznika 1987 23.01.10, 22:37
          Właściwie może trudno w to uwierzyć ale obydwoje byli planowani smile Myślę że dasz sobie spokojnie rade, początki są trudne zwłaszcza jeśli chodzi o starsze dziecko ale to tylko kwestia ogarnięcia wszystkiego smile
          • justi125 Re: mamy zrocznika 1987 25.01.10, 09:22
            mozna uwierzycsmile bo moja corcia tez jet planowana chociaz mialam 19
            lat jak zaszlam w ciazesmile
            w tym roku corka idzie do przedszkola i chyba niestety musze odłozyc
            planowanie dziecka,bo jak nie bede pracowac to jej nie przyjmasad
            pozdrawiam serdeczniesmile
            • aniu-tek1 Re: mamy zrocznika 1987 25.01.10, 12:01
              miałam ten sam problem bo mój synek właśnie z tego powodu że nie pracuje nie dostał się do przedszkola sad ale w tym roku w grudniu kończy 5 lat więc idzie do grupy 5 latków u nas w szkole smile a młodszy dopiero w przyszłym roku do przedszkola smile miłego dnia i pozdrawiam
              • asiunia1987malbork Re: mamy zrocznika 1987 29.03.10, 11:00
                mój synek skończył rok zaszłam w ciąze w wieku 21 lat po 5 latach zwiazku i 3 latach mieszkania ze soba.dziecko planowałam od roku(czyli miałam 20 lat)a urodziłam w wieku 22 lat.niewiem czy to szybko czy nie kazdy ma swoje zdanie na ten temat.według mnie i innych a przede wszystkim mojego dziecka jestem super mama.najwazniejsze ze kocham danielka i majego męża darka.pozdrawiam cieplutko
    • lazurja1 Re: mamy zrocznika 1987 08.11.10, 17:37
      Ja tez jestem z rocznika1987 moja córka ma 3 miesiace
      Uważaj z wyborem marzeń czasem się spełniają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka