buns 21.02.10, 21:25 za nami już dwie tury urodzin, w tym jedna impreza rodzinna i jeden kinderbal były też dwa torty - jeden robiony przeze mnie więc się chwalę - czekoladowy z DeLi i moja solenizantka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenas4 Re: Moja trzylatka:) 21.02.10, 21:36 Piękny tort i cudowna trzylatka U nas urodziny jeszcze przed nami. Tez dwie turyTorty bedą dwa i obydwa upiecze moja siostra, a ja zamówiłam tylko opłatek na tort ze zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: Moja trzylatka:) 22.02.10, 10:07 Buziaki dla Małej - niech pięknie się Wam rozwija ! Buns, a co to są te kolorowe płachty na torcie? Marcepan? Sama to robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: Moja trzylatka:) 22.02.10, 15:41 Wszystkie dekoracje są z lukru plastycznego Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: Moja trzylatka:) 22.02.10, 17:04 lukier plastyczny to dla mnie ciało cakiem obce ... rozumiem, że to się kupuje? jesli tak, to gdzie ? Czy to jest bardzo ulepkowato- słodkie? Mama nie zrobi Baśce swojego popisowego tortu w tym roku, więc ja chciałabym się wykazać w tej materii. No i te słodkie płachty bardzo by mi ułatwiły życie... Z góry ci bardzo dziekuję za inspirację Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: Moja trzylatka:) 22.02.10, 19:18 lukier plastyczny to taki hm....gęstszy lukier, można lepić, wałkować jak modelinę. Jest baaardzo słodki, kupuje się różne kolory lub z pianek jojo rozpuszczonych plus cukier puder można zrobić. Ja robiłąm i tak i tak - kupowałam na www.tortownia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: Moja trzylatka:) 23.02.10, 10:28 bardzo Ci dziękuję, ale jeśli jest super słodki, to odpada Szkoda, bo miałam już wymyślony cały bajeczny tort ... Odpowiedz Link Zgłoś
buns ziemiagn 23.02.10, 12:22 lukier jak to lukier - musi być słodki, ale Agusia i ja jadłyśmy bez - po prostu jej zdejmowałam. Mężowi za to smakował Odpowiedz Link Zgłoś