gosia.mama.wojtusia Re: dzieci z września 2004 18.01.05, 01:23 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25404 a tu adres forum Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: dzieci z września 2004 18.01.05, 08:15 dziś rano dostałam taką wiadomość Twoje forum prywatne: "wrześniowe dzieciaczki 2004" zostało zamknięte przez administrację. Możliwe powody: - w jakiś sposób złamałeś Regulamin - Twoje forum nie było aktywne - forum dublowało temat innego, popularnego już forum. Uwaga: zgodnie z Regulaminem administracja może zamknąć forum prywatne nie podając powodu . chyba chodzi o zdublowanie bo jest przeciez watek wrzesniowo pazdziernikowy,proponuje wymyslij jakiś tytuł dla naszego forum,nie koniecznie nazywający się wrzesniowy,my wtajemniczone bedziemy wiedziały o co chodzi,czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
carolline1 Re: dzieci z września 2004 18.01.05, 08:53 hey dziewczyny! nie bylo mnie troche bo net mialam zepsuty. od wczoraj wieczorem mi dziala. a ja znow chora... buuu, na 10.00 przychodzi do mnie lekarz, nie moge mowic- tzn. mowie szeptem.niedawno bylam chora i znow cos. a juz w sobote pierwszy egzamin, brrr. wczoraj mialam sie uczyc, a lezalam w lozku nieprzytomna.bedziecie musialy za mnie mocno kciukasy trzymac, bo nie wiem jak pozdje te wszystkie egzaminy, eh. Franus byl na szczepieniu wczoraj-wazy 7350 i ma 67 cm-okolo, bo troszke sie wiercil a pani doktor nie chciala nic na sile robic.no i pieknie sie roziwja. tez przekreca sie juz na boczki i na brzuszek. to tyle na razie, musze ponadrabiac czytanie postow, pozdawiam was cieplo, a Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: dzieci z września 2004 18.01.05, 09:23 adomi aga_83 agata.23 ar30wroclaw atc bebewawa bery7 carolline1 ddorcia ewa.kozia gosia.mama.wojtusia goskapoz kajaa kolmi maaszka madzidzia11 madzik281 malusia83 mamu75 myszorek rachelciia silvana_s utka veronia Odpowiedz Link Zgłoś
silvana_s Hejka:) 18.01.05, 08:57 Gosia, super i z mojej strony dzięki za zajęcie sie forum prywatnym (fajnie ze znalazłaś chwilkę - nieźle, że o pierwszej w nocy(!)) - ale wiem jak jest z tym czasem w ciągu dnia. Bużka dla Michałka Aha - rzuciłam jednym okiem na liste i brakuje Kolmi. Idę dzis z Maksiulem do lekarza z tymi kupkami i jeszcze ma takie coś na pleckach ni to krostka, ni to plamka troszkę czerwona i szorstka. Czyms musze smarowac a nie wiem czym. Zobaczymy. U nas słoneczko piękne, choć na pewno mrozik. Gosia - czemu nie chcesz spacerówki bebeconfort? Adomi, wieeelkie buziaki dla Mateuszka i pozdrowienia dla mamuni jak wróce to dam znać. ps. moze nazwac forum: NASZE WRZEŚNIOWE SKARBY (2004) ps1. myśle, że nie temat był powodem zamknięcia, a może to że nie było aktywne? ale jak tu być aktywnym w nocy?() Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Hejka:) 18.01.05, 09:20 publicznie ogłaszam ze juz mamy swoje prywatne forum gdzie serdecnie wszytskich zapraszam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25406 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Hejka:) 18.01.05, 09:32 cholerka nie wiem co jest,po linku wchodze na to forum ale na liscie prywatnych go nie widze,moze ja slepa jestem,poszukacjcie "wrzesień 2004-nasze skarbeczki" Odpowiedz Link Zgłoś
silvana_s Re: Hejka:) 18.01.05, 09:55 Gosia - czy musisz mnie zatwierdzić czy jak? puk, puk - nie mogę tam wejść. Sprawdzę później. Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: Hejka:) 18.01.05, 10:06 dziewczyny pewnie chodzi o to ze dublujemy. KOMPLETNIE NIE PRZYCHODZI MI INNA NAZWA GO GŁOWY. Zaraz sprobuje znalezc ta liste ktora zrobiła bebewawa: jest chyba najbardziej aktualna + plus ostatnie dziewczyny. dziewczyny myslmy jak moze sie nazywac takie forum. Zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: Hejka 18.01.05, 10:08 Acha... i jak chcecie to mogę pomagać przy forum prywatnym, tylko Gosia musiałabys powiedzieć co i jak: jakie miałabym obowiazki i do czego bede uprawniona. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Hejka:) 18.01.05, 09:20 silvana odnoscie spacerówki napisze juz na prywatnym Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: Hejka:) Ale fajnie mamy nowe forum 18.01.05, 09:41 Hej Dziewczyny A więc przenosimy się na forum prywatne, czyli już chyba tam będziemy pisać?? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
atc2 Re: Hejka:) Ale fajnie mamy nowe forum 18.01.05, 09:51 kurczę ja też nie mogę znaleźć prywatnego forum, Gosiu źle mnie wpisałaś powinno być atc2 Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: AKTUALNE NASZE NICKI 18.01.05, 10:15 Gosiu przesyłam tobie aktualne nasze nicki, aby uwzględnić te osoby: mamu75 ddorcia ewa.kozia carolline1 adomi myszorek gosia.mama.wojtusia ar30wroclaw utka madzik281 hanka4 goskapoz silvana_s rachelciia agata.23 menadka paquita1 (malusia83) kitek01 veronia marzencja madzidzia11 kolmi aga83 bebewawa bery7 k_awka kajaa atc2 maaszka Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: AKTUALNE NASZE NICKI 18.01.05, 10:24 beatka74 mnie tez prosze dopisac- tez chce byc z wami) i gdzie to forum mam szukac? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: AKTUALNE NASZE NICKI 18.01.05, 10:31 Cos nie moge się dostać na nasze forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25406 Gosiu, zapukałam i czekam na twoja akceptację Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: AKTUALNE NASZE NICKI 18.01.05, 10:33 Gosia mówiła rano ze niestety zlikwidowano nasze forum bo: cutuje co dostała gosia rano: "dziś rano dostałam taką wiadomość Twoje forum prywatne: "wrześniowe dzieciaczki 2004" zostało zamknięte przez administrację. Możliwe powody: - w jakiś sposób złamałeś Regulamin - Twoje forum nie było aktywne - forum dublowało temat innego, popularnego już forum. Uwaga: zgodnie z Regulaminem administracja może zamknąć forum prywatne nie podając powodu . chyba chodzi o zdublowanie bo jest przeciez watek wrzesniowo pazdziernikowy,proponuje wymyslij jakiś tytuł dla naszego forum,nie koniecznie nazywający się wrzesniowy,my wtajemniczone bedziemy wiedziały o co chodzi,czekam na propozycje" Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: AKTUALNE NASZE NICKI 18.01.05, 10:25 Magda, ja tez uzupełniłam nasza liste. Zobacz na nią, bo wrzuciałm najnowesze dziewczyny. I dziewczyny wy tez sprawdzcie czy sa poprawne nicki. adomi aga_83 agata.23 ania_brozek ar30wroclaw atc2 bebewawa bery7 carolline1 ddorcia ewa.kozia gosia.mama.wojtusia goskapoz hanka4 kajaa27 k_awka kitek01 kolmi maaszka madzidzia11 madzik281 malusia83 mama_pa ma_dorka mamu75 marzencja menadka myszorek3 rachelciia silvana_s singer1 utka veronia Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: AKTUALNE NASZE NICKI- uzupeł. nr.1 18.01.05, 10:32 Uzepełnienie --->> beatka74 A co z tytułem: Moze INNE WRZEŚNIAKI 2004 ( ))) ) adomi aga_83 agata.23 ania_brozek ar30wroclaw atc2 beatka74 bebewawa bery7 carolline1 ddorcia ewa.kozia gosia.mama.wojtusia goskapoz hanka4 kajaa27 k_awka kitek01 kolmi maaszka madzidzia11 madzik281 paquita1 mama_pa ma_dorka mamu75 marzencja menadka myszorek3 rachelciia silvana_s singer1 utka veronia Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: FORUM NOWE 18.01.05, 10:42 Dziewczyny nasze nowe forum wyświetla się na głównej stronie pod prywatnymi forami Odpowiedz Link Zgłoś
adomi nowe forum 18.01.05, 10:43 Gosia - super, że juz mamy nasze forum!!!! Tam to dopiero będziemy miały dużo miejsca na pisanie hi,hi Gosia ja chętnie zostanę współmoderatorem tylko napisz co miałabym robić. Pozdrawiam Was i mam nadzieję, że już niedługo wszystkie się przeniesiemy. Dziewczyny, jesli którejś z Was nie ma liście - dajcie znać to was dopiszemy. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: nowe forum - jak nas znależć.. 18.01.05, 11:10 ja jescze moze podam linka, wystarczy na niego klikna po zalogowaniu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25406 Ale po wejsciu na prywatne/dziecko/ i na samym koncy jest nasz watek: wrzesień2004- nasze skarbeczki. Czekamy na Was wszytskie dziewczyny. Jezleli bedzie jakis problem to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
yen.d NOWE FORUM 23.01.05, 13:39 To bardzo przykre, ze nie odpowiadacie na nowe zgłoszenia! A opis forum prywatnego mówi kompletnie coś innego. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka2004 Re: NOWE FORUM 23.01.05, 22:00 a byłaś tutaj extra forum o jesiennych dzidziach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24723 Odpowiedz Link Zgłoś
adomi Do Yen.d 24.01.05, 00:09 Odpwowiadamy, odpowiadamy tylko nasza "moderatoraka" wyjechała na kilka dni)) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: AKTUALNE NASZE NICKI 18.01.05, 10:33 Dorcia super zrobiłaś wg alfabetu, ja dopisałam jeszcze beatka74, bo o niej zapomniałyśmy. adomi aga_83 agata.23 ania_brozek ar30wroclaw atc2 beatka74 bebewawa bery7 carolline1 ddorcia ewa.kozia gosia.mama.wojtusia goskapoz hanka4 kajaa27 k_awka kitek01 kolmi maaszka madzidzia11 madzik281 malusia83 mama_pa ma_dorka mamu75 marzencja menadka myszorek3 rachelciia silvana_s singer1 utka veronia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Hejka:) Ale fajnie mamy nowe forum 18.01.05, 10:33 adomi aga_83 agata.23 ar30wroclaw atc2 beatka74 bebewawa bery7 carolline1 ddorcia ewa.kozia gosia.mama.wojtusia goskapoz kajaa kitek01 kolmi maaszka madzidzia11 madzik281 mamu75 menadka myszorek paquita1 rachelciia silvana_s utka veronia wszyscy sa? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25406 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Hejka:) Ale fajnie mamy nowe forum 18.01.05, 10:37 domi aga_83 agata.23 ania_brozek ar30wroclaw atc2 beatka74 bebewawa bery7 carolline1 ddorcia ewa.kozia gosia.mama.wojtusia goskapoz hanka4 kajaa kitek01 kolmi ma_dorka maaszka madzidzia11 madzik281 mama_pa mamu75 menadka myszorek3 paquita1 rachelciia silvana_s singer1 utka veronia Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: Hejka:) Ale fajnie mamy nowe forum 18.01.05, 10:47 gosia, nie ma: k_awki Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: Hejka:) Ale fajnie mamy nowe forum 18.01.05, 10:50 gosia nie umiesciłas: k_awka kajaa27 (nie było 27) I chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
adomi No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 14:45 choć zostawiłysmy tu część siebie od narodzin naszych maluszków aż do teraz PA.PA. I do zobaczenia na naszym nowym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaa27 Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 15:20 Witam po raz ostatni tutaj. Wrzuciłam swój nick na nowe forum, dostałam informację że jezeli zostanę przyjęta to będe poinformowana. Czyli czekam, o ile tak to działa, chyba że coś nie tak zrobiłam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 15:54 no to i ja się zegnam,kurcze jak ja nie lubię pozegnań,ale przezciez zobaczymy się na nowym forum,papa Odpowiedz Link Zgłoś
madzidzia11 Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 17:06 To ja również mówię do zobaczenia na nowym forum.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 17:32 To i ja żegnam stary wątek i do zobaczenia na nowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
carolline1 Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 18:32 pozegnani czas ale przeciez sie nie rozstajemy tylko przeprowadzamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 18.01.05, 20:20 ja sie zegnam .....ale z wątkiem, a nie z wami...) pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
kob777 Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 19.01.05, 00:36 cześć dziewczyny ! wy mnie nie znacie ale ja was znam bardzo dobrze byłam z wami przez całą swoją i waszą ciążę oraz jestem z wami po narodzinach naszych szczęść, ale niestety tylko czytając. nigdy nic nie napisałam ale tylko dlatego że nigdy nie praktykowałam takiej formy znajomości i nie mogłam się przemóc, teraz piszę bo chcę wam podziękować za to że dzięki wam zdobyłam bardzo dużo cennych i ciekawych wiadomości i chciałam wam powiedzieć że na prawdę macie w sobe dużo optymistycznej energii która w wielu momentach mi się przydała. a tak w ogóle to mam na imię Kinga a we wrześniu urodziła mi się śliczna córeczka Oliwia. Pozdrawiam was serdecznie i wasz kochane szkraby oraz życzę wam powodzenia, trochę mi będzie bez was smutno bo chociaż byłam tylko czytaczką to bardzo się z wami zżyłam. Pozdrawiam K&O Odpowiedz Link Zgłoś
adomi Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 19.01.05, 10:40 Kinga, szkoda, że nie pisałaś. Dzięki za miłe słowa i pozdrawiamy Ciebie i Oliwkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzius9 dzień dobry 25.01.05, 11:34 Witam wszystkie wrześniowe Mamusie! Dawno mnie z Wami nie było, ale , co mnie dziwi, strona swieci pustkami. Chce sie przypomniec. Mam córeczke, Marynkę(30 wrz.)Maleństwo chowa się wspaniale- cały czas na piersi i mam zamiar to utrzymac jak najdłużej.Jednak mamy pwene problemy ze snem. Bardzo późno zasypia (czasem o północy) i przychodzi jej to z wielkim trudem. Jeśli macie czas, zapraszam i prosze o rady. Jak usypiacia maluszka? Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
emilka2004 Re: dzień dobry 25.01.05, 22:43 wrześniowe mamy zamknęły się na forum prywatnym i nie przyjmują "nowych" a szkoda może założymy nowy wątek??? Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: No to się żegnamy z tym wątkiem... 26.01.05, 21:24 adomi, a starą ciotkę elve wpuścicie? Odpowiedz Link Zgłoś
adomi Re: a ja? 27.01.05, 23:44 oj no pewnie Elve!!!!!!! Zaraz piszę do Gosi))) Sorry ale dopiero tu zajrzałam Odpowiedz Link Zgłoś
adomi Re: a ja? 27.01.05, 23:57 Elve - dzisiaj juz Gosi nie ma, ale napisałam do niej, żeby Cie dopisała, więc jutro pewnie już będziesz mogła wejść do nas. ZAPRASZAMY I CZEKAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia78 Re: dzieci z września 2004 28.01.05, 19:46 Witajcie ja od dawna nie mam już czasu pisać na forum, ale może się poprawię Ja urodziłam 25.09.2004 Kubusia miał 59 cm i ważył 4300 g Cieszę się że nadal można z Wami pisać i ciągle na ważne tematy PS Szczególnie proszę Madzik281 o odzew - kiedyś dużo pisałysmy, odezwij się Madzik i napisz co tam u Ciebie Pozdrawiam wszystkie Mamy i Bobasy. Odpowiedz Link Zgłoś