agamroz 07.11.04, 19:48 Jest mi niezmiernie przykro, ale .... Oszczedze Wam szczegolow. Zegnam sie i dziekuje za dotychczasowa korespondencje. Trzymajcie sie dziewczyny i dbajcie o fasolki. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo09 Re: Jest mi przykro 07.11.04, 20:56 ja też sie dołączam ((((( i mam nadzieję ze jak najszybciej dołączysz do szczęśliwych mamuś pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontas_kw Re: Zegnam sie.... 08.11.04, 13:56 tak mi przykro... trzymaj się ciepło, będziemy trzymały kciuki pocahontas Odpowiedz Link Zgłoś
pam-param Re: Zegnam sie.... 10.11.04, 15:02 Agnieszko, wiem jak to boli. Tydzień temu moje dziecko też się rozmyśliło. I nic na to nie mogłam poradzić... Od stycznia znowu będziemy próbować, ale jeśli nie uda się od razu, to zamierzam się nie stresować za bardzo. Dziecko samo sobie wybierze odpowiedni czas. Mam nadzieję, że spotkamy się na jakimś innym forum, np. wrześniowym czy listopadowym... pozdrawiam ciepło, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
agamroz Re: Zegnam sie.... 11.11.04, 08:48 Witaj, teraz mozna mnie spotkac na forum "poronienie" no i oczywiscie na GG 1106021. Tak poza tym czuje sie niezle fizycznie i psychicznie. Plany mam podobne do Twoich,ale najpierw chce zrobic kilka badan zeby uniknac powtornie takiej sytuacji. Serdecznie pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Zegnam sie.... 10.11.04, 16:47 Najważniejsze, że możesz mieć dzieci.Nic straconego spróbujecie jeszcze.Przykro mi, to musiało być okropne.pa(( Odpowiedz Link Zgłoś