weronika7 08.02.05, 13:00 Mam tam abonament frmowy, chodze DR.Celińskiej? wydaje sie być miła , jutro ide 3 raz, ktoś moze zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska28 Re: ZNACIE GINÓW Z LUX-MED 09.02.05, 13:53 Tak sie składa ze znam pania Dr. Anne Celinska. Chodzilam do niej ponad 2 lata. Jako ginekolog wydaje sie fachowa i mila.Nie ma zadnego skrempowania. Jedyny mankament to to ze rzadko przyjmuje i w nie zaciekawych godzinach.A na wizyte trzeba sie zapisywac z duzym wyprzedzeniem. Jest na dodatek poloznikiem wiec na prowadzeniu ciazy sie na pewno zna. Ja wprawdzie ciazy u niej nie prowadze, bo nie mam juz abonamentu a i chcialam miec lekarza ktory przyjmuje w innych godzinach, jest pod komorka i ma USG w gabinecie zebym nie musiala latac do innego na USG.No i takiego ktory ew. w razie powiklan bedzie mogl przyjmowac porod. Ale generalnie P. Celinska jest fajna. Wykryla u mnie niewielka nadzerke i ja wypalala, wydaje sie ze jest fachowa i sumienna. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika7 Re: ZNACIE GINÓW Z LUX-MED 09.02.05, 14:00 Dzieki za odpowiedż, ju sie z nia widziałam, ku mojemu ucieszeniu pracuje równiez w szpitalu na starynkiewicza. Z tym usg to faktycznie problem, ale tak jest chyba w wiekszości przychodni, w których ma sie abonament, niestety badanie wykonuje inny lekarz, ale tez gin. Co do tel i kontaktu z nią, wszytsko mam, wiec póki co jestem usatysfakcjonowana pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
miska28 Re: do weroniki7 10.02.05, 11:16 No to swietnie!!! Ja sie jej kiedys pytalam czy nie przyjmuje czasami gdzies prywatnie, bo jak wiesz w Lux Medzie jest tylko w srody i to raptem chyba od 14:00 do 16:00 wiec pachnialo mi ze musi jeszcze gdzies pracowac.Ale powiedziala ze ma jeszcze wizyty w Intraco na Chalubinskiego tez raz w tygodniu chyba kolo 19:00,ale o prywatnej praktyce nic nie mowila. Wiec dlatego zdecydowalam sie na innego lekarza. Ale skoro pracuje w szpitalu na Starynkiewicza to juz cos i jak masz do niej kontakt telefoniczny to juz super. Bo czasami warto miec lekarza na kazde zawolanie tym bardziej ze rozne przypadlosci sie moga pojawic nawet w nocy...i wtedy co...od razu na pogotowie. A tak zawsze mozna sie skoncultowac ze swoim ginem zanim zrobi sie cokolwiek. A ze USG wykonuje kto inny- chyba najwazniejsze to to ze masz abonament i za to placic nie bedziesz. Ja jakbym nadal miala to pewnie tez bym tylko do niej chodzila. Pozdrawiam, Miska Odpowiedz Link Zgłoś
miska28 do weroniki 7 25.05.05, 13:50 Jestem strasznie ciekawa jak oceniasz Pania Dr Celinska z prowadzenia ciazy? Ja chodzilam do niej do LUX-Medu...ale ze wzgledu na to ze zalezalo mi na b.dostepnym lekarzu zmienilam lekarza na okres prowadzenia ciazy. Ale moze Twoja opinia mi sie przyda na przyszlosc. Opisz swoje wrazenia jesli mozesz Pozdrawiam, Miska Odpowiedz Link Zgłoś