mata76 10.04.05, 21:33 Ddogie mamy mam pytanie? Od kiedy Wasze pociechy spią na podusi Moja 10 miesięczna córcia tak lubi zasypiać na poduszce a ja się zastanawiam czy to nie za wcześnie. Jak jest u Was? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewapoznan Re: OD KIEDY PODUSZKA 11.04.05, 11:17 mój prawie 3 letni synek do dziś śpi bez poduszki. Kilkakrotnie proponowałam mu ale nie chciał więc nie zmuszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
keluwe Re: OD KIEDY PODUSZKA 15.04.05, 22:16 Mój Michał ma prawie 15 miesięcy i też wyrzuca z łóżeczka poduszkę namiętnie. Daje mu jasiek prawie codziennie, dgy usypia koło południa, ale on traktuje go jak zabawkę do wyrzucania. Prawdopodobnie dlatego poduszka mu nie pasuje, bo maluch cały czas śpi na brzuchu. Po co zmuszać? Ale wielokrotnie słyszałam, że dzieci nie powinno się kłaść na poduszce przez pierwsze pół roku, potem juz można, więc jeśli Twojej dzidzi odpowiada poduszka, to jej dawaj, bez wyrzutów sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.david Re: OD KIEDY PODUSZKA 22.04.05, 13:54 Witam.Mój synek ma 14 mc i od dawna śpi na podusi.Poprostu tak lubi,inaczej nie zaśnie.Myślę,że to nic złego.Gdzieś czytałam,że tylko niemowlęta ponizej 6 mc nie powinny spać na podusi,gdyż grozi to uduszeniem.Więc jeśli Twoje dziecko kocha spać z podusią to po co go stresować.Powodzenia!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś