majka.majka 10.05.05, 20:18 Dziewczyny! Dziś zauważyłam wyciek z brodawek. Przeźroczysty płyn w niedużej ilości. Czy to już siara? Czy któraś z was już zauważyła coś takiego. Pozdrawiam (24 tydz. trwa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptysiaczek_r Re: Wyciek z piersi 10.05.05, 21:05 Ja także mam takie wycieki mniej wiecej od tygodnia. Teraz mam 23tc i 4dzień. Dowiadywałam sie i jest to normalne, nie ma sie czym martwić, a nawet należy cieszyć, bo to znaczy , ze nasze piersi przygotowuja sie juz do karmienia naszych dzieciaczkow. Tylko teraz musimy nosić wkładki laktacyjne, bez nich brudzę ubrania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gdanszczanka2 Re: Wyciek z piersi 11.05.05, 14:24 Oczywiście, że to siara. Dużo dziewczyn na forum (między innymi ja) mają taki wyciek od dawna. Dwa razy był już ten wątek. Poszukaj. Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: Wyciek z piersi 14.05.05, 17:40 był ten wątek, to fakt, ja od początku czwartego miesiąca tak mam, nie noszę wkładek bo są widoczne przez bluzkę, ale chyba nie będzie innego wyjścia bo coraz częściej brudzę ubrania. Do neidawna największy wyciek był wieczorem, teraz zdarza się to bez względu na porę dnia... Pozdrawiam, Sylwia, 25t Odpowiedz Link Zgłoś