Dodaj do ulubionych

smaki, apetyt

19.05.05, 14:01
a jak dziewczynki z waszym apetytem? macie jakieś smaki, zachcianki?
ja na razie nie mam apetytu, jem bo muszę. bez zbytniej przyjemności. ale
jestem głodna średnio co godzinę, w pracy się ze mnie śmieją, że ciągle jem i
że nie pracuję smilezachcianek też nie mam, pozostał mi nawet wstręt do
niektórych potrzaw. a jak u was?
pozdrawiam
ania.de 15tc
Obserwuj wątek
    • swietlik111 Re: smaki, apetyt 19.05.05, 14:04
      Apetyt mi rośnie smile tak od 2 tygodni. I czasem mam ochotę łączyć różne dziwne
      rzeczy smile)) ale oczywiście od wielu potraw mnie odrzuca. smile

pozdrawiam
      swietlik 16tc 2dni
      • naturella Re: smaki, apetyt 19.05.05, 14:18
        Ja od początku jem straszne ilości. I mam już do przodu 3 kilo, bo mam apety
        straszny, nie do opanowania, a mdłości zerosad
    • goshas3 Re: smaki, apetyt 19.05.05, 14:31
      Ja też mam raczej "odzachcianki"smilea nie apetyt na coś szczególnego. W pierwszym
      trymestrze odrzucało mnie od tuńczyka,którym sie zajadałam przed ciążą,teraz
      znowu go toleruję,a znowu bardzo rzadko jem kurczaka... To już zawsze bardziej
      wariowałam przed okresem i łączyłam różne dziwne rzeczy,teraz spokojniesmile
    • budzik11 Re: smaki, apetyt 19.05.05, 14:41
      Ja mam trochę większy apetyt, ale nie zawsze. Czasem mam napady wilczego głodu
      i jem, co mi wpadnie w ręce, np. na kolację porcja fasolki po bretońsku, potem
      jogurcik owocowy, potem duża garść czipsów, potem ciasteczko smile
      A teraz chodzą za mną śledzie w oleju z cytryną i cebulką, i zrobię to dziś
      sobie jak wrócę do domciu... Już się nie moge doczekać. Na początku odrzuciło
      mnie całkim od słodyczy, ale znów je moge jeść, np. w niedzielę zjedliśmy z
      mężem całą tortownicę sernika na zimno... We dwoje...
    • bazylea1 Re: smaki, apetyt 19.05.05, 17:11
      ja pierwszy raz w życiu chcę przytyć a nie mogę wink mdłości mi przeszły w 12tc
      ale apetyt kiepski. właściwie apetyt jest, chodzę głodna a nic mi nie smakuje,
      od mięsa mnie odrzuca, nie mogę się patrzeć na makaron który normalnie
      uwielbiam, nie mam ochoty na słodycze. jadłabym tylko warzywa i owoce. ważę
      tyle co przed ciążą. przytyłam pół kilo ale przez chorobę (zapalenie gardłą)
      znów schudłam sad
    • ariana1 Re: smaki, apetyt 19.05.05, 20:58
      Ja jem normalnie albo i mniej. Jakoś nie mam chęci na jedzenie. Słodycze też
      mnie nie pociągają. Ostatnio raczę się winogronkiem i chodzi za mną arbuz,
      chyba sobie w koncu kupię. A wczoraj kupiłam kilka truskawek i pożarłam je w
      oka mgnieniu, oczywiscie po umyciu smile
      • kigo Re: smaki, apetyt 19.05.05, 21:18
        Ja jem śledzie, naprzemiennie z lodami (w ilościach hurtowych), kiwi,
        zapiekanką, czekoladą, kalarepą. Ale na mięso spojrzeć nie mogę!!!!
    • rzasia Re: smaki, apetyt 20.05.05, 08:03
      A ja pokochalam gotowane ziemniaki, takie bez niczego, nawet nie solone.
    • margolcia23 Re: smaki, apetyt 20.05.05, 12:23
      ja to mam apetyt od poczatku ciazy (dzisiaj zaczelam 15t), pewnie dlatego, ze
      ani razu nie mialam zadnych mdlosci. pozmienialy mi sie za to smaki - zupelnie
      na odwrot - to czym sie zajadalam przed ciaza poszlo w odstawke a to na co nie
      moglam patrezc smakuje mi wysmienicie. obecnie przoduje musztarda do
      wszystkiego do czego sie da i parowki, w dalszej kolejnosci pomidory i kapusta
      kiszona (tylko te wzdecia...)
    • michalina761 Re: smaki, apetyt 21.05.05, 11:42
      Ja mam przeciągłą ochotę na ogórki kiszone, kapustę kiszoną i soki z nich.
      Tylko w jednym sklepie je kupuję, a ludzie w kolejce śmieja się ze mnie, bo
      wypijam to zaraz potem. Polecam sok z kapusty!! Pycha.
      Muszę wam się przyznać, że nawet nie mam rewelacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka